Dostupan iOS5

poruka: 8
|
čitano: 1.984
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS5

iOS 5 je od prije par sati dostupan za sve korisnike iPhone 3GS, 4 i 4S (ako ima vec takvih {#}).

Novosti su vec dobro poznate a sve informacije o novom iOS 5 i promjenama vidljive su na službenoj stranici.

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS5

e to sam čekao :D

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS5

evo mislim da je ovo najiscrpniji opis sta san nasa na netu o ios5 LINK

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS5

Samo napomena za one koji planiraju otkljucavati mobitel da nije još dostupna JB verzija koja to omogucuje i da se ovom automatskom nadogradnjom diže baseband.

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan iOS5

istina... iako bi JB bez unlocka trebao vrlo skoro izici ako ne cak i sutra jer su sve bete JB-ane te taj JB po prici dewteama ide i za ovo 

evo ode ce prvo sve informacije izaci :P LINK

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 0:37 (zovitemebuha).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dostupan iOS5

Evo i što vaš iphone 4 dobije ako se na njega instalira iOS5

btw. text je na engleskom, skratio bih ga ja ovdje (na hrvatski, ofc) al nemam vremena, mora se u školu {#}

http://www.pcworld.com/article/241774/cool_features_your_iphone_4_gets_after_downloading_apple_ios_5.html#tk.hp_new

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dostupan iOS5
kako radi na 3gs-u zna li netko ?
stavio bih ga ali bojim se da bi mi onda ajfon radio presporo...kao kad je bila ona situacij sa 3g-om :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dostupan iOS5
_DuX_91 kaže...
kako radi na 3gs-u zna li netko ?
stavio bih ga ali bojim se da bi mi onda ajfon radio presporo...kao kad je bila ona situacij sa 3g-om :(

trebao bi bez problema. Nema veze brzina, iOS5 je samo nadogradnja. Nema ti tu nekog krčenja proca ili memorije. A sam apdejt ti je ko i inače oko 700MB. Sam pazi, neki su se žalili da im je neki error znao ispast al je to zbog valjd opterećenja pošto su sad svi navalali. Meni radi bez problema. Doduše ja imam 4 ali opet...

If applications are created with vb.net, what created vb.net ? R.I.P. Mr. Jobs, find your peace!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice