Alan Wake PC gameplay

poruka: 6
|
čitano: 1.634
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Alan Wake PC gameplay

IGN je danas objavio video gameplaya PC verzije Alan Wakea. Igra izgleda primjetno bolje nego na XBOX 360 konzoli. Nažalost da biste igru pokretali glatko sa svim detaljima na maximumu i Full HD rezoluciji,trebat će vam jače računalo

Igra izlazi 16.02. na Steamu i originu. Početkom Ožujka izlazi i retail verzija. Cijene su $30 za igru sa oba DLC-a uključena i $35 za collectors edition. Barem za ljude preko velike bare. 

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

0 0 hvala 2
15 godina
Alan Wake PC gameplay

Ne sviđa mi se kretanje lika, izgleda dosta umjetno! Ostalo sve 5 za sad!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Alan Wake PC gameplay
Fermi kaže...

IGN je danas objavio video gameplaya PC verzije Alan Wakea. Igra izgleda primjetno bolje nego na XBOX 360 konzoli. Nažalost da biste igru pokretali glatko sa svim detaljima na maximumu i Full HD rezoluciji,trebat će vam jače računalo

Igra izlazi 16.02. na Steamu i originu. Početkom Ožujka izlazi i retail verzija. Cijene su $30 za igru sa oba DLC-a uključena i $35 za collectors edition. Barem za ljude preko velike bare. 

Izgleda prilično lijepo i uglađeno.

Opravdana glad sistemskih zahtjeva

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
Alan Wake PC gameplay

Evo i gameplay videa koji pokazuje usporedbu PC i X360 verzije igre. Razlika je očita na prvi pogled.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 14:58 (Fermi).

0 0 hvala 0
15 godina
Fermi kaže...

Evo i gameplay videa koji pokazuje usporedbu PC i X360 verzije igre. Razlika je očita na prvi pogled.

pc grafika je daleko detaljnija nego xbox verzija ali mi se nekako ne svida.

pc verzija mi je pre kicasta dok xbox tamnija zbog vise prisutnosti magle(naravno zbog losijih detalja)

u pc verziji se vide detalji i 15 m dalje sto mi je nerealno jer u mrklom mraku je nemoguce vidjeti dalje od svog prsta i jos k tome mozes brojiti iglice sa borovine

15 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
Fermi kaže...

pc grafika je daleko detaljnija nego xbox verzija ali mi se nekako ne svida.

pc verzija mi je pre kicasta dok xbox tamnija zbog vise prisutnosti magle(naravno zbog losijih detalja)

u pc verziji se vide detalji i 15 m dalje sto mi je nerealno jer u mrklom mraku je nemoguce vidjeti dalje od svog prsta i jos k tome mozes brojiti iglice sa borovine

Stavili su opciju u igru kojom možeš podešavati draw i LOD distance. Tj. koliko daleko se vide detalji.  Pa ako želiš da grmovi "iskaču" pred tebe, imaš tu opciju.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 17:16 (Fermi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice