2012. Božićna ponuda HT-a

poruka: 9
|
čitano: 4.064
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

HT i ove godine priprema blagdansku ponudu koja će trajati:

• Za mobilne pretplatnike dostupna je do 31. prosinca 2012., 
  • Za pretplatnike u fiksnoj mreži do 5. siječnja 2013. ili do isteka zaliha uređaja.

Zlu ne trebalo, spomenuo bih da se pogodnosti iz blagdanske ponude ostvaruju se uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. 

Ove godine okrenuli su se ka tabletima, no samo sa istaknuta dva modela:

• Alcatel One Touch T10 s više nego dobrim mogućnostima za početnike i cijenom već od 8 kuna.
  • Nešto zahtjevniji korisnici za 198 kuna imaju mogućnost nabaviti Huawei MediaPad 7 Lite.

Od mobilnih uređaja, Samsung je naglašen:

• Samsung Galaxy Mini 2 u tarifi EXTRA total+ M dostupan je za 8 kuna.
  • korisnici koji traže tehnološki najnaprednije uređaje imaju jedinstvenu priliku za 8 kuna u tarifi EXTRA total+ XXL nabaviti najprodavaniji uređaj na svijetu - vrhunski Samsung Galaxy S III.

Cijelu ponudu možete pogledati -ovdje-.

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina

galaxy s3 za 8 kn u tarifi koju ćeš morat plačati 600kn mjesečno...

strašna im ponuda {#}

i za one koji prelaze s druge mreže samo je 12 mjeseci 50% popusta na tarifu, dok recimo vip za to daje 24 mjeseca

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 2012. Božićna ponuda HT-a
zuper kaže...

galaxy s3 za 8 kn u tarifi koju ćeš morat plačati 600kn mjesečno...

strašna im ponuda {#}

i za one koji prelaze s druge mreže samo je 12 mjeseci 50% popusta na tarifu, dok recimo vip za to daje 24 mjeseca

A što bi ti aparat od 5000 kuna za 8 kuna u tarifi gdje sve imas flat za 110 kuna? Neces vjerovat i oni imaju troskove i ulaganja ;). Valjda ce sad bit dobrih aparata i koja nova tarifica pred božić. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina

5000 my ass. oni ga nabavljaju po dosta nižoj cijeni. da je 8 kn u tarifi od 300kn to bi bio pun pogodak

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
zuper kaže...

5000 my ass. oni ga nabavljaju po dosta nižoj cijeni. da je 8 kn u tarifi od 300kn to bi bio pun pogodak

Kao da to svima nama nije jasno.
Ali što možemo? 

boldano:

naravno i još iskoristiš popust za mlade, srežeš tarifu na 150 kn (fiksno) mjesečno i miran si do 29. godine s tarifom.

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina

šta ne vrijedi popust za mlade samo u extra total+ s tarifi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zuper kaže...

Ne znam, nisam siguran.

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan

Sami popusti, a na kraju oni najviše imaju dobiti.

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
zuper kaže...

Ne znam, nisam siguran.

Popust za mlade vrijedi samo u extra total+ s tarifi. Što je i najbolje za nas jer za 62.5kn + 50kn (opcija flat) + 10kn radijske frekvencije (ovo ide državi) = 122.5 kuna imamo sve flat. Sta se tice nabavne cijene, sta mislis zuper koliko ht proda galaxy s3 uređaja u hrvatskoj? Ovo je za samsung, apple i ine nezanimljivo trziste i vjeruj mi popusti na uređaje njima nisu veliki. A ovo sta dobijemo za 122.5 kune je bagatela, a njima, kao i tele2 i vipu je to igranje sa vatrom. Al eto tele2 je isao na sve ili nista i na kraju ce izvuc nista vidjet ces.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice