Word startup

poruka: 14
|
čitano: 2.052
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Word startup
pitanje

Imam problema s Wordom. Pri pokretanju mi javlja grešku, traži recovery i pokrene ga u safe modu. Napravio sam reinstal OFFICE-a ali mi se to i dalje javlja. Napominjem da je to samo u Wordu. Što da radim ? Jaaaaaaaaaako me nervira iako mogu raditi. Help !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word startup

Koja verzija Office-a? Jel izbaci broj greške?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word startup
autorov komentar

Word iz Office XP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word startup

Nema broja greške? Uglavnom, to se zna dogoditi ako su instalirani neki add-ons za Office, npr plug-in za Adobe Acrobat, ABBYY Fine reader i slično. Imaš li takvo što instalirano?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Word startup
autorov komentar

Nažalost ja nisam toliko upućem o ove tehnikalije. Ja sam čisti korisnik bez puno software-skog znanja.

17 godina
neaktivan
Word startup
autorov komentar

Bio bih zahvalan ako mi netko može reći što napraviti i da li se što može bez reinstalacije cijele mašine.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word startup

Kao prvo, jedno je sigurno - zbog tog problema nije potrebna ''reinstalacija cijele mašine''. Bilo bi dobro kad bi se znao potpuni opis greske koju word izbaci. Ako je do add-onsa, oni se mogu ugasiti. Ne znam tocno koji izbornik, obzirom da ne koristim Office XP. Vjerojatno pod 'Tools'. Nadalje, problem bi mogao biti u .NET Framework-u. Imas li ga instaliranog?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word startup
autorov komentar

Točan tekst poruke glasi : "Word failed to start correctly last time. Starting Word in safe mode will help you to correct or isolate a startup problem in order to successfully start the program. Some functionallty may be disabled in this mode. Do you want to start Word in safe mode ?" Sve je prije radilo OK dok nisam editirao jedan dokument, nakon čega su počeli problemi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj uninstallirati office i ponovno installirati.

17 godina
neaktivan
Word startup
autorov komentar

Ništa od ove preporuke. Sve sam to probao ali nema efekta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word startup

Koji antivirus imas? (da nije mozda McAfee). Jesi instalirao sve zakrpe za Office?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pogledaj ovo:       http://support.microsoft.com/kb/888950

17 godina
neaktivan

Navodno je problem u datoteci normal.dot.  Sad, o cemu se radi ne znam, ali evo ti dio odgovora na isto pitanje sa drugog foruma:

"

...

If you can't find normal.dot, you have to select the option to search hidden
files and folders.

I had this problem. Reinstalled Office, etc. Finally deleted all instances
of normal.dot (I had three) and the problem went away.
...
"

Link na forum je ( da li to smijem staviti?): http://www.ureader.com/message/1089075.aspx

Da sam na tvojem mjestu, zamijenio bih office XP sa nekom drugom verzijom, jer sam nekada i
sam koristio isti i bilo je nekih problem...

17 godina
neaktivan
Word startup
autorov komentar

Pozdrav svima i velika hvala na trudu. Ja sam rješio. Evo kako : napravio sam rename Normal.dot, nakon čega sve opet radi. Još jednom puno hvala na suradnji i drago mi je da svoj iskustvo mogu podjeliti. Pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice