Traži program za izradu jednostavnog računa zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 15.934
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa računima?????

Postoji li koji program na koji bi napravio račun i onda samo da u njega upisvati podatke i printat. Naime meni treba račun za autoradionicu.... a onda bi samo upisivo sta se radi, matarijal i ostalo......... pa me zanima postoji li ikakav program za to ili nešto slično????? Treba mi to unaprijed hvala!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa računima?????
najlakse ti u Word-u napisati stavke isprintati 100komada i samo ispunjavaj ;) ...najbezbolnije
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan

ja sam mislio da se racun napravi na comp i na njemu se ti sve napise i onda samo isprintas sa svim tim sta triba napisat!!!???? ako ste skuzili sta hocu da kažem....

17 godina
neaktivan

To možeš lako napraviti u excelu ili kupiti neki original software za tu namjenu.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
17 godina
sveznalica kaže...

ja sam mislio da se racun napravi na comp i na njemu se ti sve napise i onda samo isprintas sa svim tim sta triba napisat!!!???? ako ste skuzili sta hocu da kažem....

mislim da je najbolje u wordu napravis tablicu u jedan stupac materijal, cijena itd...jedino ako postoji neki profesionalni program za to ali i ti su rijetki
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
leo_819 kaže...
sveznalica kaže...

mislim da je najbolje u wordu napravis tablicu u jedan stupac materijal, cijena itd...jedino ako postoji neki profesionalni program za to ali i ti su rijetki
 daj objasni molim te kako moze biti lakse u wordu nego u excelu?
u excelu je lakse sloziti tablicu, ubaciti formule, definirati prijelom stranice ovisno o veličini tablice,....
u wordu moras unaprijed napraviti X stupaca, Y redaka koji su onda prazni, pa sve podatke upisivati, a u excelu se puno toga moze ubrzati formulama.... samo treba znati...
ili mozda access?
16 godina
neaktivan
Traži program za izradu jednostavnog računa

Ima za to raznih knjigovodstvenih programa. Word i exel nisu riješenje.

Nažalost nemogu se sada sitit imena nijednog, ali uglavnom to je najbolje riješenje.

Staviš šifru za svaki proizvod i šifru za cijenu rada i samo printaš,

a najbolje je što na kraju dana, mjeseca godine možeš viditi koliko si čega potrošio i koliki si promet napravio.

Također ako redovno unosiš sve proizvode što kupiš možeš odmah znati dali imaš taj dio ili nemaš bez da tražiš, što

u velikoj mjeri ubrzava poslovanje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda ti OVO odgovara.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 21:35 (Infarkt d.o.o).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice