Postoji li koji program na koji bi napravio račun i onda samo da u njega upisvati podatke i printat. Naime meni treba račun za autoradionicu.... a onda bi samo upisivo sta se radi, matarijal i ostalo......... pa me zanima postoji li ikakav program za to ili nešto slično????? Treba mi to unaprijed hvala!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam mislio da se racun napravi na comp i na njemu se ti sve napise i onda samo isprintas sa svim tim sta triba napisat!!!???? ako ste skuzili sta hocu da kažem....
To možeš lako napraviti u excelu ili kupiti neki original software za tu namjenu.
ja sam mislio da se racun napravi na comp i na njemu se ti sve napise i onda samo isprintas sa svim tim sta triba napisat!!!???? ako ste skuzili sta hocu da kažem....
Ima za to raznih knjigovodstvenih programa. Word i exel nisu riješenje.
Nažalost nemogu se sada sitit imena nijednog, ali uglavnom to je najbolje riješenje.
Staviš šifru za svaki proizvod i šifru za cijenu rada i samo printaš,
a najbolje je što na kraju dana, mjeseca godine možeš viditi koliko si čega potrošio i koliki si promet napravio.
Također ako redovno unosiš sve proizvode što kupiš možeš odmah znati dali imaš taj dio ili nemaš bez da tražiš, što
u velikoj mjeri ubrzava poslovanje
probaj inFarkturiranje