Primam savjete za interaktivnu Sim. OS u PP-u, koristeći zajedno PP i Visual Basic ili samo PP. Već sam napravio jednu interaktivnu Sim. OS-a, no sad planiram ozbiljnije.
sta ce ti to??? puno muke, a zasto?
sta ce ti to??? puno muke, a zasto?
drzavno u PP?????
drzavno u PP?????
drzavno u PP?????
drzavno u PP?????

Sad baš radim OS pod kodnim imenom Point. Trenutno razvijam sustav zaštite putem lozinke.
Sve se radi isključivo u PP-u.
Sad baš radim OS pod kodnim imenom Point. Trenutno razvijam sustav zaštite putem lozinke.
Sve se radi isključivo u PP-u.
Što, lozinku ili OS?
Što, lozinku ili OS?
Oboje isključivo u PowerPointu. Shvatio sam sistem kako napraviti lozinku, ali ima brdo efekta, a kada se jedan pomakne, ne znam odakle je (pod kojim triggerom), pa moram sve ispočetka. To mi se već dvaput dogodilo.
Ja napravim dio OS-a, prestanem kada mi dosadi, a uskoro mi se opet to radi, pa napravim još jedan dio itd. dok ne napravim cio SOS (Simulacija Operativnog Sustava).
Oboje isključivo u PowerPointu. Shvatio sam sistem kako napraviti lozinku, ali ima brdo efekta, a kada se jedan pomakne, ne znam odakle je (pod kojim triggerom), pa moram sve ispočetka. To mi se već dvaput dogodilo.
Da, isto tako sam i ja napravio, mislim da se i ne može na drugi način napraviti da možeš upisati sve moguće kombinacije, ali da je samo jedna ispravna.
EDIT: Mislim za lozinku, ofc.
Zna li netko kako napraviti lozinku koristeći VB Express 2008?
Ima jedna igra u PP-u Ultimate Sniper. Tamo trebaš upisati lozinku ako želiš pristupiti recimo 9 nivou. Probaj downloadati odande i iskopiraj si taj okvir. Možeš downloadati OVDJE.
Neki JDG je napravio tu lozinku. Otvorio sam je i mislim da će mi dosta koristiti. Thanks.
No problem. Inače, probao sam igru i dosta je dobra, ali malo teška (pao sam na varanje, tj. brisanje protivnika... ). Isprobaj ju, preporuke.
Zna netko kako ubaciti Flash dokumente u PP? U MS Office-u 2007.
(Osim pomoću opcije Object, zato jer ubaci prazan dokument.)
Može preko Object, samo trebaš staviti kružić pod Create from file. Zatim klikneš na Browse... i pronađeš datoteku koju želiš ubaciti.
EDIT: Sorry, nisam skužio da si to već napisao.
To je off-topic, a već postoji tema, pa si mogao, kada već ideš u off-topic staviti link na tu temu. Evo je: KLIKNI ME!
Može preko Object, samo trebaš staviti kružić pod Create from file. Zatim klikneš na Browse... i pronađeš datoteku koju želiš ubaciti.
Da, ako si stavio krivu putanju.
E DAT ĆU VAM LINK ZA JEDAN dobar program, zove se glass 2k, služi za transparentnost (prozirnost) prozora
Heheh... ovo sam ja radio davno dok nisam krenuo na programiranje :D
Napravio sam nekoliko igra i polu-programa... teško je raditi samo pomoću triggera. Ako trebaš pomoć za nešto javi ;)
Heheh... ovo sam ja radio davno dok nisam krenuo na programiranje :D
Napravio sam nekoliko igra i polu-programa... teško je raditi samo pomoću triggera. Ako trebaš pomoć za nešto javi ;)