Simulacija OS-a u MS Powerpointu

poruka: 43
|
čitano: 7.319
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Primam savjete za interaktivnu Sim. OS u PP-u, koristeći zajedno PP i Visual Basic ili samo PP. Već sam napravio jednu interaktivnu Sim. OS-a, no sad planiram ozbiljnije.Smijeh

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2008 11:45 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Simulacija OS-a u MS Powerpointu

sta ce ti to??? puno muke, a zasto?

17 godina
neaktivan
sasa kaže...

sta ce ti to??? puno muke, a zasto?

Nije teško, a jednostavno je i zabavno. A na kraju se ponosiš svojim radom.

(Osim toga, živciraju me učenici koji dobe prvo mjesto na državnom natjecanju sa nekakvom glupavom PP prezentacijom.)
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

drzavno u PP?????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fps_gamer kaže...

drzavno u PP?????

Ma nešto u vezi sa Informatikom. Gledao sam na televiziji. Tamo su se neke cure hvalile prezentacijom o Černobilu, te kako su dobile 1. nagradu.
(PS: Ima netko nešto za predložiti u vezi kreiranja interaktivne Sim. OS-a u PP?)
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2008 16:26 (SOS).
17 godina
neaktivan
neki txt editor... ako se moze... ili neki paint... nesto zabavno...
17 godina
protjeran
fps_gamer kaže...

drzavno u PP?????

Da, za osnovne...
Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
protjeran
SOS kaže...
fps_gamer kaže...

drzavno u PP?????

Ma nešto u vezi sa Informatikom. Gledao sam na televiziji. Tamo su se neke cure hvalile prezentacijom o Černobilu, te kako su dobile 1. nagradu.
(PS: Ima netko nešto za predložiti u vezi kreiranja interaktivne Sim. OS-a u PP?)
Aha, vidio sam tu emisiju. JADNO!!!! To sam mogao napraviti za 2 minute! A one dobile 1. mjesto za to... Viče
Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
neaktivan
fps_gamer kaže...
neki txt editor... ako se moze... ili neki paint... nesto zabavno...
 Ne razumijem.
PS: Imam konkretan primjer za pomoć: Lozinka
      U prošloj sam interaktivnoj Sim. OS-a napravio lozinku koja je uključivala isključivo PP te sam se predugo mučio s time, kako bi omogućio kliktanje mišem po slovima
      (točnije tri slova) koja su se mogla ispisati u svim kombinacijama te je jedna samo bila prava. Problem jest to što sam izbrisao tu prezentaciju. Zna li netko kako na
      praviti lozinku koristeći PP i VB Express 2008?
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Sad baš radim OS pod kodnim imenom Point. Trenutno razvijam sustav zaštite putem lozinke.

Sve se radi isključivo u PP-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Sad baš radim OS pod kodnim imenom Point. Trenutno razvijam sustav zaštite putem lozinke.

Sve se radi isključivo u PP-u.

Kojim sustavom radiš? Mislim kakvim principom?
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Što, lozinku ili OS?

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Što, lozinku ili OS?

Oboje.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Oboje isključivo u PowerPointu. Shvatio sam sistem kako napraviti lozinku, ali ima brdo efekta, a kada se jedan pomakne, ne znam odakle je (pod kojim triggerom), pa moram sve ispočetka. To mi se već dvaput dogodilo.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja napravim dio OS-a, prestanem kada mi dosadi, a uskoro mi se opet to radi, pa napravim još jedan dio itd. dok ne napravim cio SOS (Simulacija Operativnog Sustava).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Oboje isključivo u PowerPointu. Shvatio sam sistem kako napraviti lozinku, ali ima brdo efekta, a kada se jedan pomakne, ne znam odakle je (pod kojim triggerom), pa moram sve ispočetka. To mi se već dvaput dogodilo.

Moj princip jest da se svakim pritiskom (s mišem) otvara nova tipkovnica koja stvara slova na koja klikneš ispred. Princip je u teoriji dosta sličan npr. Qbasic-u, no u praksi jest dosta različit od svih programskih jezika.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Da, isto tako sam i ja napravio, mislim da se i ne može na drugi način napraviti da možeš upisati sve moguće kombinacije, ali da je samo jedna ispravna.

EDIT: Mislim za lozinku, ofc.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 14:07 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zna li netko kako napraviti lozinku koristeći VB Express 2008?

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ima jedna igra u PP-u Ultimate Sniper. Tamo trebaš upisati lozinku ako želiš pristupiti recimo 9 nivou. Probaj downloadati odande i iskopiraj si taj okvir. Možeš downloadati OVDJE.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Ima jedna igra u PP-u Ultimate Sniper. Tamo trebaš upisati lozinku ako želiš pristupiti recimo 9 nivou. Probaj downloadati odande i iskopiraj si taj okvir. Možeš downloadati OVDJE.

Baš me zanima.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

Neki JDG je napravio tu lozinku. Otvorio sam je i mislim da će mi dosta koristiti. Thanks.Osmijeh

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

No problem. Inače, probao sam igru i dosta je dobra, ali malo teška (pao sam na varanje, tj. brisanje protivnika... Plač). Isprobaj ju, preporuke.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zna netko kako ubaciti Flash dokumente u PP? U MS Office-u 2007.

(Osim pomoću opcije Object, zato jer ubaci prazan dokument.)

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 14:29 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Može preko Object, samo trebaš staviti kružić pod Create from file. Zatim klikneš na Browse... i pronađeš datoteku koju želiš ubaciti.

EDIT: Sorry, nisam skužio da si to već napisao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2008 12:14 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

To je off-topic, a već postoji tema, pa si mogao, kada već ideš u off-topic staviti link na tu temu. Evo je: KLIKNI ME!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Može preko Object, samo trebaš staviti kružić pod Create from file. Zatim klikneš na Browse... i pronađeš datoteku koju želiš ubaciti.

Da znam, otvori ti prazan dokument u PP-u.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Da, ako si stavio krivu putanju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
netko kaže...

E DAT ĆU VAM LINK ZA JEDAN  dobar program, zove se glass 2k, služi za transparentnost (prozirnost) prozora

http://chime.tv/products/glass2k.shtml

Kakve to veze ima s lozinkom u PP-u?
Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Heheh... ovo sam ja radio davno dok nisam krenuo na programiranje :D

Napravio sam nekoliko igra i polu-programa... teško je raditi samo pomoću triggera. Ako trebaš pomoć za nešto javi ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Heheh... ovo sam ja radio davno dok nisam krenuo na programiranje :D

Napravio sam nekoliko igra i polu-programa... teško je raditi samo pomoću triggera. Ako trebaš pomoć za nešto javi ;)

Ne treba pomoć. Trenutačno ne radim na Simulaciji OS-a nego na igri. Napokon netko. Radim u PP-u jer to radimo na informatici, pa se malo želim zabaviti.
Ozbiljno...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice