Ovako za zadacu sam dobio da napisem 5 strana o razlikama izmedu excel-a 2003 i 2007 na netu sam naso dosta tog al opet nece bit dosta za 5 strana :/... Moram sve napisat (rucno) znaci sam tekst, pa svako ko zna nesto ili neki link u vezi toga puno bi mi pomoglo. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde ljudi pomozite bilo sta
počni o korisničkom sučelju, i dosta duboko objasni menue i ribbone, samo od toga bi se dalo navući 2 strane.
pa nadam se da ima tolike razlike kod toga da se o tome da pricat
Pogledaj prvi, drugi, peti, šesti link. Valjda možeš izvući nešto iz toga
Pogledaj prvi, drugi, peti, šesti link. Valjda možeš izvući nešto iz toga
ovo ce bit korisnoo al joss xD
pretpostavljam da znaš dosta dobro koristiti taj program pa bi onda mogao i sve nove opcije posebno detaljno opisati i pokrijepiti primjerima...evo ti nekoliko stranica....
pretpostavljam da znaš dosta dobro koristiti taj program pa bi onda mogao i sve nove opcije posebno detaljno opisati i pokrijepiti primjerima...evo ti nekoliko stranica....
pa i ne bas tek ucim a i nevolim ga bas, smatram da ima i PUNO zanimljivijih stvari koje mozemo radit na računalu, sve je meni to jasno al nevolim i gotovo, a nisi dao stranice
Dajteee ljudi pomozite trazim na netu ko lud al nemogu nac toliko razlika da ispunim 5strana :(((((((((
Font 30 i ispunit ces 50 strana ^^
Ah, napisi na 4. nema vise i na 5. razlika :S
moram pisat olovkom na papir, 5 strana ni vise ni manje :( Evo ubijam se tu pisem o svemu i svacemu ono sto vise mogu, a tek sam na kraju 2. stranice a vec sam pola izvora potrosio ::(((
moram pisat olovkom na papir, 5 strana ni vise ni manje :( Evo ubijam se tu pisem o svemu i svacemu ono sto vise mogu, a tek sam na kraju 2. stranice a vec sam pola izvora potrosio ::(((
raširi slova, i opisuj i ono što i nije toliko potrebno
da da širim u onom obziru di jos izgleda normalno xD,
Ak iko ista zna nek napise jos malo barem ;)