Publisher business cards

poruka: 4
|
čitano: 1.945
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Publisher business cards

Od direktora organizacije za koju radim sam dobio zadatak da napravim business card tj vizitku. Poslao mi je link na jedan business card koji je on našao:

http://www.logodesign-uk.com/graphic-design/lifebloom-toronto-graphic-design/

Već prije sam radio vizitke za ljude i to, ali sam koristio gotove template-ove sa ponekim grafičkim izmjenama. Pošto nemam iskustva u publisheru (2010 verzija), jer ga tek koristim nekoliko dana, da li iko zna kako otprilike napraviti lijevi dio?

I da li postoji neki bolji program u kojem bi se vizitke (eventualno i flyer-i) radili, pošto izgleda da ova verzija publishera i nema puno opcija.

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Publisher business cards
Aliser kaže...

Već prije sam radio vizitke za ljude i to, ali sam koristio gotove template-ove sa ponekim grafičkim izmjenama. Pošto nemam iskustva u publisheru (2010 verzija), jer ga tek koristim nekoliko dana, da li iko zna kako otprilike napraviti lijevi dio?

Mislim da Publisher ima dovoljno template za izradu vizitke. Određene dijelove možeš izraditi u nekom grafičkom programu poput photoshopa i slično pa ih umetnuti na vizitku. Ako baš hoćeš profi može se i u Corelu

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
15 godina
neaktivan
Znam da ima dovoljno template-a, ali nijedan nije sličan ovome, koliko sam ja mogao vidjeti.

Mene je više zanimalo da li je to moguće uraditi bez grafičkog programa, ali koliko sada vidim i nije baš.

Počet ću raditi i Corel-u, pošto bi trebali dobiti licencirane verzije.
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
16 godina
neaktivan

Aliser!

Probaj s OVIM ili s OVIM.

vincent
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice