Program za pretragu teksta unutar filea

poruka: 8
|
čitano: 3.509
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Program za pretragu teksta unutar filea

Prije sam imao jedan program koji je mogao tražiti zadani tekst unutar fileova (.doc, .html, .php itd), ali se ne mogu sjetiti imena programa, pa ako netko može preporučiti sličan program.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za pretragu teksta unutar filea
MatkoBB kaže...

Prije sam imao jedan program koji je mogao tražiti zadani tekst unutar fileova (.doc, .html, .php itd), ali se ne mogu sjetiti imena programa, pa ako netko može preporučiti sličan program.

Hvala

mislis li na cjeli text unutar nekog file-a ili samo na rijec ili recenicu unutar file-a. Jesi probo s CTRL+F ??

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
protjeran
MatkoBB kaže...

Hvala

jesi li gledao ovdje

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
16 godina
mtopol kaže...
MatkoBB kaže...

Hvala

mislis li na cjeli text unutar nekog file-a ili samo na rijec ili recenicu unutar file-a. Jesi probo s CTRL+F ??

Ma mislim na to da program pretražuje zadani tekst u svim fileovima i svim podfolderima koji se nalaze unutar zadanog foldera... znači pretraga većeg broja fileova odjednom.

16 godina
pero35 kaže...
MatkoBB kaže...

Hvala

jesi li gledao ovdje

Trebalo bi mi nešto tog tipa, ali nisam pametan koji izabrati, pa ako netko može preporučiti neki program koji dobro obavlja posao.

16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

program koji je mogao tražiti zadani tekst unutar fileova (.doc, .html, .php itd),

Probaj EltraEdit ( kako funkcionira pogledaj OVDJE )

Web tutoriali za početnike, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network ...
17 godina

I meni treba takav program ali za .doc datoteke, UltraEdit je za .html.

16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

I meni treba takav program ali za .doc datoteke, UltraEdit je za .html.

Koliko sam ja probao UltraEdit radi sa *.html, *.htm, *.php, *.txt

Za Wordove dokumente probaj WordPipe Search Replace

Web tutoriali za početnike, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 19:10 (IvanC).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice