Problem kod worda 2003 hrvatski interfejs

poruka: 8
|
čitano: 2.005
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem kod worda 2003 hrvatski interfejs
pitanje

E ovako-instalirao word 2003 i kad ga otvorim nema onih ravnala sa strane niti se otvara klasično nego mi je kursor skroz gore na vrhu stranice a trebao bi biti bar 2 cm od vrha. Molim Vas pomoć!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem kod worda 2003 hrvatski interfejs
captain schizoid kaže...

nego mi je kursor skroz gore na vrhu stranice a trebao bi biti bar 2 cm od vrha. Molim Vas pomoć!

Pogled->Izgled ispisa

Izmjena: I malo manje Vuka je poželjno, engleski (interface) ili hrvatski (sučelje).Namigiva
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 11:22 (Elk Cloner).
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Elk Cloner kaže...
captain schizoid kaže...

nego mi je kursor skroz gore na vrhu stranice a trebao bi biti bar 2 cm od vrha. Molim Vas pomoć!

Pogled->Izgled ispisa
 Pokušao - neće...
17 godina
neaktivan
captain schizoid kaže...
 Pokušao - neće...
 Daj pokušaj kursor staviti na rub stranice, možda je uključeno "skrivanje bjeline".

Treba ti se promijeniti u nešto slično stranicama, pa klikneš (ako si već namjestio Izgled ispisa).
16 godina
neaktivan
Problem kod worda 2003
autorov komentar
prihvaćeno rješenje
Elk Cloner kaže...
captain schizoid kaže...
 Pokušao - neće...
 Daj pokušaj kursor staviti na rub stranice, možda je uključeno "skrivanje bjeline".

Treba ti se promijeniti u nešto slično stranicama, pa klikneš (ako si već namjestio Izgled ispisa).
 OK POKUŠAT ĆU HVALA!
16 godina
neaktivan

pomakni kursor između papira i onih dugmadi iznad i kad se promjeni kursor klikni i time bi se trebao proširit prostor

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Elk Cloner kaže...
captain schizoid kaže...
 Pokušao - neće...

Je pomoglo je svaka čast!!!Puno hvala majstore!
17 godina
captain schizoid kaže...

E ovako-instalirao word 2003 i kad ga otvorim nema onih ravnala sa strane niti se otvara klasično nego mi je kursor skroz gore na vrhu stranice a trebao bi biti bar 2 cm od vrha. Molim Vas pomoć!

to ti se skrivaju margine i ta opcija je skroz dobra ako imas manji ekran pa zelis imati vecu radnu povrsinu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice