Powerpoint - Zadatak

poruka: 7
|
čitano: 2.459
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Powerpoint - Zadatak

Pozdrav, zanima me moze li mi itko pomoc u izradbi kviza u powerpointu, ja to pokusavam vec ima tjedan dana nikako neide, tribam napravit kviz sa  minimalno 20 slajdova, to mi je kao zavrsni rad, znaci to napravit i dobivam dvije ocjene, pa ako neko moze pomoc, bio bih mu zahvalan. ;)

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Powerpoint - Zadatak
Pa napravis pitanja, ako se klikne na tocno nek ode na iduco slajd, a ako je krivo onda link na slajd gdje pise da je netocno i stavis tipku igraj ponovo i nju linkas na prvo pitanje i to je to
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
16 godina
neaktivan
bur3k kaže...
Pa napravis pitanja, ako se klikne na tocno nek ode na iduco slajd, a ako je krivo onda link na slajd gdje pise da je netocno i stavis tipku igraj ponovo i nju linkas na prvo pitanje i to je to

a da ja to znam napravio bi , haha :P

16 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

, pa ako neko moze pomoc, bio bih mu zahvalan. ;)

pogledaj LINK a i OVAJ

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 22:28 (IvanC).
14 godina
neaktivan
Powerpoint - Zadatak

Sve se svodi da postaviš hiperlinkove na odgovore, i da slajdove sa odgovorima postaviš kao skrivene. Evo ti primjer pa skini: http://dl.dropbox.com/u/46597021/bug/primjer.pptx

Hiperlinkovi Hiperlinkovi
Izgled Izgled
Dafuq I just read?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Powerpoint - Zadatak

Hvala vam svima, uspio sam nekako to napravit, nije sad tesko, samo se triba uvještit malo. Zahvaljujem svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IvanC kaže...
El Maniachi kaže...

, pa ako neko moze pomoc, bio bih mu zahvalan. ;)

pogledaj LINK a i OVAJ

svoj rad sam napravio na temelju tog drugog linka ;) uzeo sam dio iz toga i promjenio malo i doda jos  nesto sitno ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice