Potrebna pomoć u Wordu

poruka: 3
|
čitano: 891
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Potrebna pomoć u Wordu
Pozdrav, Radim jedan dokument u Microsoft Office Wordu, koji ima oko 20ak stranica, no svaki put kada kliknem enter kako bi stavio sljedeći red na npr. stranici 3, sve stranice nakon treće otiđu dolje za još jedan red. Kako da napravim da svaka stranica bude neovisna jedna o drugoj, dakle da kada kliknem enter se ne pomakne cijeli dokument za jedan red, već samo ta stranica na kojoj sam stavio prazan red? Puno hvala!
D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Potrebna pomoć u Wordu

Page layout - Breaks-Section break

17 godina
moderator
Re: Potrebna pomoć u Wordu
Axlus kaže...
Pozdrav, Radim jedan dokument u Microsoft Office Wordu, koji ima oko 20ak stranica, no svaki put kada kliknem enter kako bi stavio sljedeći red na npr. stranici 3, sve stranice nakon treće otiđu dolje za još jedan red.

Ako sam te dobro shvatio, ti si "novu stranicu" radio tako da si stiskao Enter sve dok nisi nastiskao dovoljno Entera da ti se pojavi nova stranica?

Kolega reče "Section Break", no ako je stvar u ovome što sam prije napisao, onda ti ni ne treba Section Break, nego je dovoljan običan Page Break, koji ti je zapravo najjednostavnije napraviti tipkovničkom kraticom Ctrl+Enter. Naravno, to podrazumijeva da obrišeš sve one Entere viška.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice