Pozdrav dobri ljudi,
evo 1 put ovdje pisem, nadam se ne i zadnji :), te da cu i ja moci nekome pomoci u odredjenim stvarima :) !
E sad da predjem na stvar, naime odnedavna mi se desio neki cudan slucaj sa ovim ms shitom od worda 2003, pojavila su se neka ogranicenja, na coskovima stranice, tipa kao neki gridovi, margine ili vec koji k... ne znam ni kako ih nazvati, ali glavno je u tome da kako se to pojavilo, word mi je nenormalno usporio, kod otvara .doc file-ova i inace bilo kakvog rada u njemu!? Djeluje mi pomalo ko nastrani ms word :)
Probao sam i sa potpunim unistallom ms office 2003 pack-a, ali ni to nije uspjelo i nanovo instalisani office 2003, nakon prethodnog unistala, opet mi je ostalo isto sranje u ms wordu ova sranja na coskovima i usporenja, ne znam sta bi moglo biti, niti gdje su i kako aktivirana, niti kako ih iskljuciti ili sta je vec to!
Valjda negdje u registrima ostanu postavke, pa i nakon unistala i nove instalacije, opet isto sranje!!!???
Ako ko ima slicna iskustva i znanja zamolio bih da pomaga :) ?!
Hvala svima unaprijed!
Pozz od Sucre :)
p.s.
kako slika = 1000 rijeci, evo je u prilogu :)
nekako ne vidim da je slika isla uz poruku, pa evo link slike opisanog slucaja :(