Nastrani MS Word 2003 :)???

poruka: 18
|
čitano: 4.811
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav dobri ljudi,

evo 1 put ovdje pisem, nadam se ne i zadnji :), te da cu i ja moci nekome pomoci u odredjenim stvarima :) !

E sad da predjem na stvar, naime odnedavna mi se desio neki cudan slucaj sa ovim ms shitom od worda 2003, pojavila su se neka ogranicenja, na coskovima stranice, tipa kao neki gridovi, margine ili vec koji k...  ne znam ni kako ih nazvati, ali glavno je u tome da kako se to pojavilo, word mi je nenormalno usporio, kod otvara .doc file-ova i inace bilo kakvog rada u njemu!? Djeluje mi pomalo ko nastrani ms word :)

Probao sam i sa potpunim unistallom ms office 2003 pack-a, ali ni to nije uspjelo i nanovo instalisani office 2003, nakon prethodnog unistala, opet mi je ostalo isto sranje u ms wordu ova sranja na coskovima i usporenja, ne znam sta bi moglo biti, niti gdje su i kako aktivirana, niti kako ih iskljuciti ili sta je vec to!

Valjda negdje u registrima ostanu postavke, pa i nakon unistala i nove instalacije, opet isto sranje!!!???

Ako ko ima slicna iskustva i znanja zamolio bih da pomaga :) ?!

Hvala svima unaprijed!

Pozz od Sucre :)

p.s.

kako slika = 1000 rijeci, evo je u prilogu :)

nekako ne vidim da je slika isla uz poruku, pa evo link slike opisanog slucaja :(

http://i38.tinypic.com/sovknt.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2008 0:21 (sucro).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nastrani MS Word 2003 :)???

probaj s open office ili neki drugi MSoffice (2000,xp)

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan

drug hvala ali time mi nisi nista pomogao :) ono nisam pitao za drugu aplikaciju, open source platforme su mi poznate itd itd..., ali pitanje je koji je ovo vrag i kako ga se rijesiti, nadam se da ce se javiti neko sa vise iskustva...

Pozdrav do tada :)

p.s.

Da dodam probao sam i template pobrisati,  normal.dot, pa novi kreirati, i jos mnogo stvari, tipa resetovati ms word 2003 na njegove default postavke, ali opet isto pa isto, nije valjda da je jedino rjesenje format C:?

Asaaa
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2008 10:53 (sucro).
17 godina

da li si možda instalirao proofing tools?

ako ne paziš kod instalacije navedenog paketa automatski ne instaliraju i jezici iz arapskog svijeta, japansi, kineski i sl. pa ti se pojave te oznake.

sigurno deinstalacija NE pomaže (iz iskustva)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sudeći prema slici, ovi rubovi što ti se prikazuju su ''Page Border''. Njih možeš isključiti pod Format -> Borders and Shading -> Page Border - tamo stavi na ''None''.

Što se tiče sporosti, probaj deinstalirati Office. Ali na način da prije nego ga ponovno instaliraš, počistiš registry (npr. Registry Mechanic ili TuneUp Utilities) i obrišeš temporary file-ove (možeš ručno - C:\Documents and settings\ime korisnika\Local settings\Temp ili pomoću TuneUp-a, iz rubrike  Clean up & repair - tamo je inače i Registry Cleaner).

I probaj instalirati u neki drugi folder. Po defaultu se instalira u Program files\Microsoft Office, pa probaj u neki drugi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako: pogledaj pod: TOOLS->OPTIONS->VIEW, tu pronađi opciju Text Boundaries,.... A je to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sucro kaže...

drug hvala ali time mi nisi nista pomogao :)

nema na cemu, i drugi put
Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
beerhunter kaže...

Ovako: pogledaj pod: TOOLS->OPTIONS->VIEW, tu pronađi opciju Text Boundaries,.... A je to?

nije, nije,...
text boundaries ti je puna linija u potpunosti oko stranice...
ovo je najvjerojatnije problem kod instalacije proofing tools-a
17 godina
neaktivan

Hhehe, hvala Sasa na odgovoru,

kod instalacije znaci nisam nista posebno  - dodatno jos insaliro, osim onih default stvari, ms office packet, ms publisher, infopath i frontpage su jos isli, jer je ovo full pack 2003, znaci nista dodatno nije instalirano, sve isto kao i kod prijasnjih instalacija, kod kojih se ovo sranje zesce nije pojavljivalo!

Asaaa
17 godina
neaktivan

Prijatelju machak :) nazalost nije  ni to, i to sam isproba , ali nije bilo nikakave koristi :(!

da da, znam gdje su tempovi, nije frka, nisam od  juce bas u IT-u :) ali cijenim zelju da se pomogne, a i ne mozes  petpostaviti nivo mog znanja hehe, znaci sve sto su uobicajene stvari je probano od reinstalla do registra i opet isto njesra, probacu sa instalaciju u novi folder, tj. kod ene i ne ide u C:, instalacija mi je na D:, kao i system instalacija...

Probacu opet srediti registre, i novu instalaciju na C: pa vidjeti rezultate

Asaaa
17 godina
neaktivan

Bum probal i to :) kad se vratim s posla doma i javim kaj je bilo :) Super ste ekipa ovdje vidim i zeljni pomoci, a vidim ima i strucnih ljudi, pa  bum cesce navratil i ja nekom bil od koristi :) hehehe

hvala i pozz

Asaaa
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2008 13:52 (sucro).
17 godina
neaktivan

Nista od ovog  nije, pa koji mu je majkee muu gaaa, a najvise slici na ovu semu kod bordersa, pogledajte i sami na shading and borders, ovakav okvir se pojavljuje tamo pod none, samo to bi trebalo znaciti da ga nema, a ne da se vidi, izgleda rjesenje samo format, ovo ni tito ne moze ukinuti cini mi se :(

veliki pozdrav za sve

Asaaa
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 9:18 (alexx).
17 godina
neaktivan

Vidi ovdje, možda ti pomogne

http://support.microsoft.com/?kbid=839371

Izgleda da sam telepatski povezan s nekim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 9:19 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

oke druze, probacu tu, bude li uspjelo, javim ti, iako nisam nikakve dodatne jezike prilikom instalacije stavio, osim english, jedino moguce da je neki shell od abbyy fine reader-a, jer se i on kaci na ms office, i on ima podrsku za tonu jezika, mada se to samo odjednom pocelo pojavljivati, dugo nakon instalisanog office paketa i abbyy-a, moguce od neke druge aplikacije da je, ko mu ga vec zna  :)

nadam se da ce to resolve probljem :)

hvala i veliki pozz, javim kad dodjem doma s posAO :)

Asaaa
17 godina
neaktivan

Druze hvala na odgovoru, nadam se to bude resolve the probljem :)

mada mi je cudno, otkud to sa language settingsima, kad nije nista osim eng instalisano i kontam da nije mozda od onog abbyy-a, jer se i on kaci na office, mada se to pocelo pojavljivati dugo nakon instalacije office-a i abbyya, mozda je problem nasto od neke druge instalisane app, ko ce mu ga vec znati... :)

bum javil kad dodjes s posaO :)

p.s.

otkud sad to za telepatiju :)?

veliki poozz  ;)

Asaaa
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 11:43 (sucro).
17 godina
neaktivan

"Vidi ovdje, možda ti pomogne

http://support.microsoft.com/?kbid=839371

Izgleda da sam telepatski povezan s nekim."

HEY MAN this sljaka unbelievable :) svaka ti dala ;)

nije mi jasno samo kako si se sjetio otkud ovo, i nasao rjesenje da se moze ukinuti, jednostavno se nisam mogao sjetiti kako se ovo cudo zove da bih trazio po support siteu microsofta :)

hvala jos jednom velika! ;)

poozz od Sucre

Asaaa
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 19:08 (sucro).
17 godina
alexx kaže...
 to sam i ja rekao na početku...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice