Kao što i sam naslov govori, da li je netko pokušao instalirati
MS Office 2010 Home and Business na 3 računala?
Imam ga na dva, ali ne znam da li je moguće i na treće.
Office je za kućnu uporabu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Home and Business možeš instalirati na dva ,ako ti tako piše na kutiji ,ali na tri ,ne! KLIK
Zvao Microsoft.hr i rekli samo dva i to jedno stolno i jedan laptop.
Osobno instalirao na dva laptopa i sve OK!
Na kutiji piše :
*Licensed for noncomercial use on up to 3 home PCs.
Što znači da mi moglo na tri kućna računala!!!
Zna li netko više o tome...odnosno da li je netko probao instalirati na 3 računala?
Zvao Microsoft.hr i rekli samo dva i to jedno stolno i jedan laptop.
Ja instalirao na dva laptopa i sve OK!
Na kutiji piše :
*Licensed for noncomercial use on up to 3 home PCs.
..
-treba razumjeti MSove licence (to nije lako..) i treba čitati s razumijevanjem. Do tri ne znači tri, nego do tri. Kao što se na Kizinim linku vidi, možeš kupiti i samo jedanu-dvije licence.
Također, Home i Biz nisu iste licence, Home postoji paket za 3, dok Biz uključuje jedno kućno računalo. (ne mješati notebook-desktpop-netbook... svejdno je, zvuči smiješno..).
Te licence vrijede vani, naš MS ih ne nudi (bar nisam vidio nigdje retali.. moguće da samo trgovci ne naručuju), tako da nikakav poziv regionalnom MSu nije koristan.
-treba razumjeti MSove licence (to nije lako..) i treba čitati s razumijevanjem. Do tri ne znači tri, nego do tri. Kao što se na Kizinim linku vidi, možeš kupiti i samo jedanu-dvije licence.
Također, Home i Biz nisu iste licence, Home postoji paket za 3, dok Biz uključuje jedno kućno računalo. (ne mješati notebook-desktpop-netbook... svejdno je, zvuči smiješno..).
Te licence vrijede vani, naš MS ih ne nudi (bar nisam vidio nigdje retali.. moguće da samo trgovci ne naručuju), tako da nikakav poziv regionalnom MSu nije koristan.
Ista stvar je i na Office.hr - KLIK
1 korisnik ,2 računala za Home & Biz verziju!-treba razumjeti MSove licence (to nije lako..) i treba čitati s razumijevanjem. Do tri ne znači tri, nego do tri. Kao što se na Kizinim linku vidi, možeš kupiti i samo jedanu-dvije licence.
Ista stvar je i na Office.hr - KLIK 1 korisnik ,2 računala za Home & Biz verziju!
A baš sam se poveselio kako ne moram kupovati novi Office za treće računalo.
Ništa, preostaje mi samo da praktčno probam i sam se uvjerim da li ide ili ne...
Za sada na tom računalu imam instaliran OEM verzije Windows i Office ali bez ključa pa dok ide...
Hvala na savjetima!!!
1 korisnik ,2 računala za Home & Biz verziju!
-vidi, vidi... nešto novog. (ali još nema windowsa, osim u trgovinama.. klik). Samo kao jedan mali pokazatelj piratskih zemalja, tj za isti iznos kod nas ili USA-GB (zapad), imaš 100% legalne korisnike ili 50% pirata.
-samo dokaz da se informacije moraju češće provjeravati... (pa i forumaš koji za par stoljeća naleti na temu, nek ima to na umu).
-vidi, vidi... nešto novog. (ali još nema windowsa, osim u trgovinama.. klik). Samo kao jedan mali pokazatelj piratskih zemalja, tj za isti iznos kod nas ili USA-GB (zapad), imaš 100% legalne korisnike ili 50% pirata.
-samo dokaz da se informacije moraju češće provjeravati... (pa i forumaš koji za par stoljeća naleti na temu, nek ima to na umu).
Da ,Sedmice nema za dl ,vjerojatno će to počet tek s Osmicom ,kod nas!