Pogledao sam druge teme i skinuo sam Microsoft Office Language Pack 2007 , prvo za SP1 , a onda za SP i svaki put kad skinem izbaci nekaj kao neam verzije na koju možemo instalirati dodatak ...a iam orginalnu verziju ... al neznam koja je verzija , i zanima me kako da saznam i kako da skinem ... Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Verziju instaliranog Officea možeš provjeriti otvaranjem bilo kojeg od njegovih programa, klikom na Options u njegovom menija (klik na Orb i na donjem rubu prozorčića se nalazi)=> Resources. Zadnja stavka je about i tamo ti piše verzija Officea. Možda ti nešto s ovog linka pomogne u instalaciji.
piše verzija SP2 , a kad sam skinuo za SP2 , nije mi se htio instal
Jesi li to stavljao na čistu instalaciju Officea ili si je već neko vrijeme koristio. Ako imaš vremena i da ti se igrati,prvo napravi uninstall, poprati upute s linka ili jednostavno skini Windows Installer Cleanup Utility (Microsoftov alata ali ga oni više ne nude za download, imaš na Softpediji za skinuti, dao bih link ali sam na poslu, soft. download stranice su mi blokirane) te ga pokreni nakon uninstalla, pronađi, označi sve što sadrži ime Microsoft Office i obriši te stavke, restartaj komp i friška instalacija.
u photoshopu brzo izbriši key da ti ga neko ne popali ako je org :)