Loto-izvučeni brojevi

poruka: 10
|
čitano: 11.128
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Loto-izvučeni brojevi

Pozdrav svima,

u excelu bi napravio tabelu gdje u prvi red upisujem izvučene brojeve lota (plus dopunski). 

od drugog do dvadesetog reda su upisani brojevi koji su na listiću lota uplaćeni.

Listić nije sistemski već obični znači izabrano je sedam brojeva.

Htio bi prilikom upisivanja izvučenih brojeva da mi tabela signalizira pogođene brojeve u pojedinim redovima,

bilo promjenom boje brojeva, promjenom boje polja ili blinkanjem.

Previše zahtjevan posao za jednog početnika kakav sam ja {#}

Ima li tko ideju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Loto-izvučeni brojevi
3per kaže...

Ima li tko ideju?

Ja sam nešto slično radio pa pogledaj na linkovima

- Loto u Excelu

- Sistemi za Loto

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
17 godina
neaktivan

Bok,

Imaš

http://www.lotto-star.com/

free online tool u silverlight 5

kad klikaš po brojevima u tabu izvučeni brojevi zacrvene ti se brojevi na svim izvlačenjima

možes pogledati vizualno kako su izgledali dobitni listici... razne statistike i preporuka po tvojim kriterijima

ako smatras da je tool koristan preporuci i lajkaj {#}

16 godina
neaktivan

Pogledao sam preporuku i stvarno je za preporučiti svima koje zanima loto.

Za moje poimanje loto zabave malo preopsežno ali vjerujem da ima zagriženih koje zanima takva dubinska analiza.

Pohvala za trud.

Dodajem te i na facebook pa neka i moji frendovi upiknu koji dobitak.

17 godina
neaktivan

Bok,

Nažalost lotto-star.com vise nije dostupan (užas od hostinga.... dollar2host)

imam novu stranicu

www.megautils.com

tool mozete pokrenuti u IE (WPF in browser) treba samo instalirati certifikat... ima uputa na stranici...

na stranici ima jos toolova...

17 godina
moderator
Loto-izvučeni brojevi

Svi vi koji se bavite sustavima za loto... Jasno vam je da isti ne funkcioniraju, odnosno da nema sustava za loto? Stoga nema smisla pratiti koji su brojevi izašli, s obzirom da sljedeći krug ne ovisi o prethodnome. {#} Osnove statistike. To su dva neovisna događaja. Nema nikakve razlike jesu li izašli brojevi 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i to dvaput zaredom u odnosu recimo na 1, 3, 5, 13, 18, 25 37 u jednom krugu i 2, 3, 7, 10, 22, 23, 35 u sljedećem.

3 0 hvala 0
14 godina
mbaksa kaže...

Svi vi koji se bavite sustavima za loto... Jasno vam je da isti ne funkcioniraju, odnosno da nema sustava za loto? Stoga nema smisla pratiti koji su brojevi izašli, s obzirom da sljedeći krug ne ovisi o prethodnome. {#} Osnove statistike. To su dva neovisna događaja. Nema nikakve razlike jesu li izašli brojevi 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i to dvaput zaredom u odnosu recimo na 1, 3, 5, 13, 18, 25 37 u jednom krugu i 2, 3, 7, 10, 22, 23, 35 u sljedećem.

Koliko sam ja to puta htio objasniti nekim ljudima, ali odredeni to jednostavno odbijaju prihvatit ...

LoL NordicEU : Heineken01
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

To je kao i ono s novčićem:

Devet puta za redom je bila glava - koja je šansa da će i prilikom desetog bacanja opet biti glava? I dalje je šansa 50%. (Naravno to je u slučaju da je novčić idealno balansiran i bez ikakvih oštećnja vanjskih ili unutarnjih u strukturi.)

Sistema za loto nema. Svatko tko priča o sistemu za loto je totalni pantu i nema pojma o čemu priča.

Eventualno bi imalo smisla na većem uzorku (recimo 300 izvlačenja za početak) pogledati koji brojevi se najčešće javljaju, a to čisto zbog neujednačene mase loptica i njihove ne balansiranosti (stvari čisto tehničke prirode, nikakva matematika).Tu je naravno pitanje, nakon kolko kola HL mijenja loptice upravo da ove faktore eliminira.

To je jedini način na koji se može nešto ustvrditi, a ovo ostalo "sistemi i to" nema smisla.

17 godina
moderator
cnys kaže...
Sistema za loto nema. Svatko tko priča o sistemu za loto je totalni pantu i nema pojma o čemu priča.

Needuciranim ljudima svašta se može prodati. Treba manje gluposti u školama, a više logike, statistike, marketinga (da nauče kako se s njima manipulira) i općenito common sensea.

Neki čak i prodaju takve sustave (to je bilo češto u prošlosti, danas se više nude besplatno). Oni koji razmišljaju o kupovini sustava za loto trebali bi se zapitati - ako ti sustavi funkcioniraju, zašto bi ih netko trebao prodavati, kad bi taj isti sa svojim sustavom lako dobio na lotu? Ne pitaju se ključnu stvar... Nije mnogo drugačija situacija ni s besplatnim sustavima - kad bi stvarno funkcionirali, svi bi bili milijunaši - od čega bi se onda isplaćivali dobici?

13 godina
neaktivan
JozoMafiJozo kaže...

Bok,

Nažalost lotto-star.com vise nije dostupan (užas od hostinga.... dollar2host)

imam novu stranicu

www.megautils.com

tool mozete pokrenuti u IE (WPF in browser) treba samo instalirati certifikat... ima uputa na stranici...

na stranici ima jos toolova...

Svaka tebi čast Jozo ali niti ovaj MEGAUTILS ne radi.

Poz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice