Jedan inbox za sve mail accountove

poruka: 6
|
čitano: 2.760
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovu temu pišem jer mi se punac (55) ne može priviknut na nove email klijente tipa microsoft outlook 2010 sa više email inboxa.

On želi jedan inbox za sve mail acc a ne želi se vraćat zbog toga na XP gdje se navikao na Outlook Express a morat će jer mu je to posao.
Znam namjestiti Rules u Outlooku 2010 da svi dolazni mailovi idu u jedan inbox i svi odlazni u jedan sent items ali spam folder se ne može namjestiti i tako da jednostavno ova metoda nije prihvatljiva i sve ga to zbunjuje.

Thunderbird isto ima više inboxa.

Ima li bilo koji email klijent da ima baš jedan inbox za sve mail accountove, jeli znate?

MIKROBLOG: FU not ftw

0 0 hvala 0
17 godina

Ja koristim Outlook 2007 s 5 aktivnih accounta - sve u jednom inboxu, svi sent items u istom folderu, kao i spam i drafts. Svi mailovi se nalaze i u istom .pst dokumentu na disku. Bez ikakvih podešavanja i rulesa.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Jedan inbox za sve mail accountove
da imaju oba unified inbox uz opciju gledanja pojedinog inboxa.
napravi ovako, upali na thunderbird unified inbox, tj. samo inbox i makni tab u kojem pise na kojem pise na kojem se racunu nalazi
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
16 godina
Re: Jedan inbox za sve mail accountove
izith kaže...

Ja koristim Outlook 2007 s 5 aktivnih accounta - sve u jednom inboxu, svi sent items u istom folderu, kao i spam i drafts. Svi mailovi se nalaze i u istom .pst dokumentu na disku. Bez ikakvih podešavanja i rulesa.

i Ja!

13 godina

I ja koristim Outlook 2013 i zadovoljan sam, ali može probati Thuderbird.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 13:54 (royalhero).

0 0 hvala 1
15 godina

Hvala puno ljudi!

MIKROBLOG: FU not ftw

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice