Zna li tko koliko diskova (ploca) ima Western Digital caviar Black SATA 3 500GB. Mislim ono single ili dual platter. Nigdje ne mogu naci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Heh, tom logikom i ja razmisljam ali opet?????? Na stranicama ne pise nista, pa ne znam. Jos se i mislim između Seagate-a i WD-a? Nikad prije nisam imao WD, samo seagate i jednom i nikad vise maxtor.
Kakva su tvoja iskustva sa Maxtorom?

A onda WD Caviar Black najvjerovatnije. Nigdje ne mogu naci je li brzi od Seagatea u istoj klasi. Drag mi je seagate ali zadnji diskovi su im prebučni.
Hvala!

Definitivno WD 500gb. A sad jedna ili 2 ploce, nema veze.
Ja tu doma imam 1 krepalog WD Blue 500gb i ima 2 ploče u sebi po 250gb po mojoj logici bi trebalo biti toliko po ploči.
A black koliko znam isto ima 2 ploče ja imam 640gb i on bi trebo imat 2x320gb ploče.
Sad me stavljaš na kušnju. Ni sam sad ne znam sto da uzmem vise.
Sad me stavljaš na kušnju. Ni sam sad ne znam sto da uzmem vise.
Za blue ti nisam 100% siguran,moram danas do radione otići pa pogledam i napišem ti.
ma kod toga WD-a mi je jedino dobro sto imaju duge garancije. Seagate sad stavlja samo 24 mj. WD plavi 36 a WD crni 60.
Ne znam sto cu, ali sad sam gledao novi seagate 500 gb sata 3 single platter. ima 16 mb cachea ali mislim da to nije presudno. kazu da se ne grije i da je tih. To bi trebao biti kao Barracuda 7200.14. (samo sto se nigdje ne sominje generacija .14).
Najvjerovatnije onda taj cu uzeti.
Hvala na sudjelovanju!