Western Digital 500GB?

poruka: 11
|
čitano: 1.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Western Digital 500GB?

Zna li tko koliko diskova (ploca) ima Western Digital caviar Black SATA 3 500GB. Mislim ono single ili dual platter. Nigdje ne mogu naci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Western Digital 500GB?
Mislim da ima jednu. Moj SATA 2 Caviar Blue od 1TB ima dvije ploce, tak da mi nema logike da jaci model duplo manjeg kapaciteta s novijim SATA 3 suceljem ima isto dvije ploce.
http://www.galaksija.com/planeta/novac.htm
13 godina
neaktivan

Heh, tom logikom i ja razmisljam ali opet?????? Na stranicama ne pise nista, pa ne znam. Jos se i mislim između Seagate-a i WD-a? Nikad prije nisam imao WD, samo seagate i jednom i nikad vise maxtor.

Kakva su tvoja iskustva sa Maxtorom?

16 godina
neaktivan
Moj ti je savjet da bez obzira na sve ipak uzmes Caviar Black od 500GB. Maxtor od 20GB mi je radio oko 6 ili 7 godina bez ikakvih problema, a nakon tog sam ga poklonio. Sve se svodi na to da li imas srece ili nemas. Imao sam dva SATA 2 Caviar Black diska od 640GB nekih 2 godine i nikad problema. Na ovaj SATA 2 Caviar Blue disk od 1TB sam se prebacio zbog toga sto je brzi od starog SATA 2 Caviar Black diska od 1TB s 3 ploce, a nisam htio dati 200 kuna vise za novi SATA 3 Caviar Black od 1TB. Caviar Black je kralj na polju multitaskinga zbog dual procesora i to mu je uz garanciju od 5 godina jedina prednost ispred Caviar Blue modela koji je po meni totalni best buy.
13 godina
neaktivan

A onda WD Caviar Black najvjerovatnije. Nigdje ne mogu naci je li brzi od Seagatea u istoj klasi. Drag mi je seagate ali zadnji diskovi su im prebučni.

Hvala!

16 godina
neaktivan
Realno, Seagate kraj crnca nema sta trazit.
13 godina
neaktivan

Definitivno WD 500gb. A sad jedna ili 2 ploce, nema veze.

14 godina
Western Digital 500GB?

Ja tu doma imam 1 krepalog WD Blue 500gb i ima 2 ploče u sebi po 250gb po mojoj logici bi trebalo biti toliko po ploči.

A black koliko znam isto ima 2 ploče ja imam 640gb i on bi trebo imat 2x320gb ploče.

PM radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

{#}

Sad me stavljaš na kušnju. Ni sam sad ne znam sto da uzmem vise.

14 godina
April Smith kaže...

{#}

Sad me stavljaš na kušnju. Ni sam sad ne znam sto da uzmem vise.

Za blue ti nisam 100% siguran,moram danas do radione otići pa pogledam i napišem ti.

PM radi.
13 godina
neaktivan

ma kod toga WD-a mi je jedino dobro sto imaju duge garancije. Seagate sad stavlja samo 24 mj. WD plavi 36 a WD crni 60.

Ne znam sto cu, ali sad sam gledao novi seagate 500 gb sata 3 single platter. ima 16 mb cachea ali mislim da to nije presudno. kazu da se ne grije i da je tih. To bi trebao biti kao Barracuda 7200.14. (samo sto se nigdje ne sominje generacija .14).

Najvjerovatnije onda taj cu uzeti.

Hvala na sudjelovanju!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice