- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam My Book ( 320 Gb ) , oko godinu dana i jako sam zadovoljan, za ovaj drugi nikad čuo
Mislim da cu se odluciti za 1,5-terabajtni My Book (cijena oko 1.000 kn).
My Book navodno ima veći cache, a koji je brži nisam uspio iskopati. Dobra je stvar što se My Book autokatski gasi i pali s računalom.
Pretpostavljam da ti svoj Elements gasiš ručno (ako ga gasiš uopće ).
On ima dva kabela, jedan ide u utičnicu, a drugi USB. Kad je komp ugašen ili u sleepu onda se sam isključi ili kad je komp idle duže vrijeme
ne znam jesi vec kupio, ali ja sam od jucer vlasnik wd my book essential 1tb i nije bucan ni nista samo me zivcira to sto svaki put kad restartam komp iskoci ono found new hardware i onda ako mu dozvolim da trazi drivere il sto vec onda nista ne nalazi a ako ne dozvolim onda nesto kaze da mozda nece radit dobro , ali ipak radi dobro :D
Kupio sam WD Elements 1 TB. Nikakvih problema za sada, imam samo pohvale za disk.
Koristim Windows Backup, ali mi se ne sviđa to što prečesto radi full backup. Nije mi ni jasno čemu služi taj full backup. Ako netko ima preporuku dobrog alata za backup...
Kupio bih si neki eksterni disk jer Zamunda radi kao luda, lol, pa me zanima što mislite o ovome:
http://www.links.hr/index.php?naziv=HDD+vanjski+2000.0+GB%2C+WESTERN+DIGITAL+Digital+My+Book+Essential+BAAF0020HBK%2C+USB+2.0%2C+7200+okr%2Fmin%2C+32MB+c.%2C+3.5%27%27%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=051520&id_artikl=051.520.161
Jel to dobra kupovina? Daju na 6 rata bez kamata pa me boli ćošak.
Pozdrav svima!
Jedan upit ću ovdje postavit, koja je razlika između eksternog i običnog tvrdog diska? I dal mi netko usput može odgovorit, čemu služi ssd? Ja vidim da oni imaju puno manje gigabajta, od običnog hard diska pa ne znam zašto ljudi kupuju njih. Jel na njih stane više podataka i programa, na manje gigabajta ili u čemu je caka?