WD My Book ili Elements

poruka: 15
|
čitano: 8.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WD My Book ili Elements

Odlučio sam se za kupnju eksternog diska pa se dvoumim - terabajtni My Book ili 1,5-terabajtni Elements. Koliko sam shvatio ovo je Elements iz starije linije, ali ne znam koje su razlike u odnosu na My Book.

Koji bi vi kupili i zašto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: WD My Book ili Elements

imam My Book ( 320 Gb ) , oko godinu dana i jako sam zadovoljan, za ovaj drugi nikad čuo

16 godina
neaktivan
Ja imam WD ELEMENTS i zadovoljan sam, cak je i pao par puta i radi normalno. Jedina mana je da stalno nesto krcka po njemu pa je glasniji. Uzmi onaj koji je veci ili koji je brzi
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
WD My Book ili Elements

Mislim da cu se odluciti za 1,5-terabajtni My Book (cijena oko 1.000 kn).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A koji je brzi?
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
A koji je brzi?

My Book navodno ima veći cache, a koji je brži nisam uspio iskopati. Dobra je stvar što se My Book autokatski gasi i pali s računalom.

Pretpostavljam da ti svoj Elements gasiš ručno (ako ga gasiš uopće Namigiva).

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 13:34 (Ive).
16 godina
neaktivan

On ima dva kabela, jedan ide u utičnicu, a drugi USB. Kad je komp ugašen ili u sleepu onda se sam isključi ili kad je komp idle duže vrijeme

EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
WD My Book ili Elements

Ipak naginjem prema WD Elements, kod My Booka mi se ne sviđa "zaprženi" softver za backup.

Pitanje je samo stari model od 1,5 TB ili novi od 1 TB...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa pogledaj koji je manji, laksi, jeftiniji, brzi i da li ti treba tih dodatnih 500GB (zapravo ces dobit manje - ja sam na 1TB dobio 934GB)
EVERYBODY LIES
15 godina
neaktivan
WD My Book ili Elements

Koristim cca 2 god WD Studio 500GB

Topla preporuka

evo i ponude modela sa razlikama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WD My Book ili Elements

ne znam jesi vec kupio, ali ja sam od jucer vlasnik wd my book essential 1tb i nije bucan ni nista samo me zivcira to sto svaki put kad restartam komp iskoci ono found new hardware i onda ako mu dozvolim da trazi drivere il sto vec onda nista ne nalazi a ako ne dozvolim onda nesto kaze da mozda nece radit dobro , ali ipak radi dobro :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 10:13 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WD My Book ili Elements

Kupio sam WD Elements 1 TB. Nikakvih problema za sada, imam samo pohvale za disk.

Koristim Windows Backup, ali mi se ne sviđa to što prečesto radi full backup. Nije mi ni jasno čemu služi taj full backup. Ako netko ima preporuku dobrog alata za backup...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WD My Book ili Elements

Kupio bih si neki eksterni disk jer Zamunda radi kao luda, lol, pa me zanima što mislite o ovome:

http://www.links.hr/index.php?naziv=HDD+vanjski+2000.0+GB%2C+WESTERN+DIGITAL+Digital+My+Book+Essential+BAAF0020HBK%2C+USB+2.0%2C+7200+okr%2Fmin%2C+32MB+c.%2C+3.5%27%27%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=051520&id_artikl=051.520.161

Jel to dobra kupovina? Daju na 6 rata bez kamata pa me boli ćošak.

Pozdrav svima!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WD My Book ili Elements

Jedan upit ću ovdje postavit, koja je razlika između eksternog i običnog tvrdog diska? I dal mi netko usput može odgovorit, čemu služi ssd? Ja vidim da oni imaju puno manje gigabajta, od običnog hard diska pa ne znam zašto ljudi kupuju njih. Jel na njih stane više podataka i programa, na manje gigabajta ili u čemu je caka? Neodlučan

Diablo 3, kad ćeš više?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam MyBook od 1TB, do sada sam već dva promjenio sad imam treći, razlog promjene je bio da bi mi se na stolu jednostavno prevrnuo i PAF!, više mi ni prvi ni drugi nisu radili, sad imam treći i držim ga horizontalno... Dobro pa sam imao garanciju...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice