Pozdrav....imam novi Verbatimov HDD od 320GB i svaki put kada ga priključim preko USB-a na svoje računalo,računalo mi se zamrzne i ne reagira,sve dok ne otpojim HDD....molim pomoč....neznam kaj mi se to događa???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav....imam novi Verbatimov HDD od 320GB i svaki put kada ga priključim preko USB-a na svoje računalo,računalo mi se zamrzne i ne reagira,sve dok ne otpojim HDD....molim pomoč....neznam kaj mi se to događa???
1. Probaj na nekom drugom računalu.
2. Ako se događa isto/slično:
a) Reklamiraj, ako je pod jamstvom, a ujedno se i pozdravi sa podacima koji su na njemu.
b) Ako nije pod jamstvom, raskopaj kućište diska i spoji sam disk preko sata porta pa vidi možeš li tako spasiti podatke.
3. Ako na drugom kompu radi normalno, javi pa će se, nadam se, javiti netko mudriji sa pokojim savjetom.
Evo imam isti problem samo sa Logitechom MX518 , koristim i laptop i pc pa nekad znam uzesti mx-a jel mi je lakse igrat i primjetio sam cim ga prikljucim zamrzne mi se cijeli ekran , znaci komp reagira misom mogu micat ali nemogu nista kliknit i svaki put moram ctrl alt delete i samo stisnem cancel (u win7 ) i sve je ok kasnije... mozda nema nikakve veze al sigurno pokusaj mozda i upali.... btw pise se pomoć