vanjska ladica za hdd

poruka: 12
|
čitano: 3.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
vanjska ladica za hdd
U laptop sam stavio ssd umjesto hdd, jel postoji neka vanjska ladica-kuciste za kupiti da u nju stavim taj hdd i napravim kao externi hdd, i da je mogu onda preko usb-a ustekati u laptop.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: vanjska ladica za hdd
kran kaže...
U laptop sam stavio ssd umjesto hdd, jel postoji neka vanjska ladica-kuciste za kupiti da u nju stavim taj hdd i napravim kao externi hdd, i da je mogu onda preko usb-a ustekati u laptop.

https://www.links.hr/hr/eksterna-kucista-0516#/specFilters=56m!#-!984!##!985 

neda mi se
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 11:05 (nicky.sl).
16 godina
Znaci kod odabira trebam samo paziti da je 2,5" jel bi mozda jeftinije prosao sa ebaya, jel ima i tamo.
12 godina
kran kaže...
Znaci kod odabira trebam samo paziti da je 2,5" jel bi mozda jeftinije prosao sa ebaya, jel ima i tamo.

Pošto ti je disk 2,5 shodno tome triba ti i ladica za 2.5"

Neznam stanje na ebayu jer preferiram naše trgovine a otkad je Links došao u šibenik postao mi je broj jedan a volim kupovat i u Futuri IT.

Za tih 100-150kn nebi se zezao s ebay-em i čekao da stigne tko zna otkud. Kupovao sam preko Ebay-a neke procesore pa sam znao čekat i mjesec dana

neda mi se
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 11:23 (nicky.sl).
10 godina
Ja sam narucio kuciste s ebaya i nisam bio zadovoljan.Estetski je kuciste bilo lijepo,ali je bio problem u elektronici.Jednostavno je sa tom elektronikom hard dobivao manje struje nego sa originalnom elektronikom.Ta originalna,pak,nije odgovarala na kuciste.Nakon toga sam u Ventexu nasao neko kuciste koje je radilo odlicno.Razlika u cijeni je bila takva da je ono s ebaya kostalo oko 50 kn,a ovo iz Ventexa je bilo na akciji 75 kn,ali je kvalitetnije.

0 0 hvala 0
16 godina
vanjska ladica za hdd

Npr. ovo bi mi bilo dobro

https://www.links.hr/hr/eksterno-kuciste-icy-box-ib-234u3a-aluminijsko-kuciste-2-5-sata-usb-3-0-srebrno-051619072

Vidim da podržava usb 3.0, jel to znaci da se ne moze ustekati na usb 2.0 ili može.

0 0 hvala 0
12 godina
kran kaže...

Npr. ovo bi mi bilo dobro

https://www.links.hr/hr/eksterno-kuciste-icy-box-ib-234u3a-aluminijsko-kuciste-2-5-sata-usb-3-0-srebrno-051619072

Vidim da podržava usb 3.0, jel to znaci da se ne moze ustekati na usb 2.0 ili može.

Može, kad uštekaš uređaj s usb 3.0 u usb 2.0 utor brzine će bit naravno od 2.0 

neda mi se
16 godina
vanjska ladica za hdd

Još samo jedno me zanima, napajanje se vrši preko usb-a ili ima zasebno napajanje za ono kuciste sto sam gore naveo

0 0 hvala 0
12 godina
kran kaže...

Još samo jedno me zanima, napajanje se vrši preko usb-a ili ima zasebno napajanje za ono kuciste sto sam gore naveo

Ovi od 2.5" napajaju se preko USB-a, neke ladice imaju jedan USB a neke 2 pa lipo uštekaš jedan do drugog i sve pet.

neda mi se
16 godina

Taj usb se isto dobije uz kupnju ladice ili se posebno mora naruciti.

12 godina
kran kaže...

Taj usb se isto dobije uz kupnju ladice ili se posebno mora naruciti.

Sve potrebno se dobije u pakiranju pa tako i kabel.

Bez brige odaberi koja ti se najviše sviđa i kupi 

neda mi se
16 godina
vanjska ladica za hdd

Hvala na informacijama !

Pozdrav.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice