SSD za uredsko računalo

poruka: 4
|
čitano: 1.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SSD za uredsko računalo
Ljudi trebami SSD za jedno obično uredsko računalo (WIN 7, Office, Autocad).
U oko mi je upo ovaj SSD ( upo mi prvenstveno zbog cijene ne bas preformansi)
OCZ SSD Vertex Plus 60GB , 2.5", SATA II, TRIM Support , 64MB Onboard Cache , Max Read: up to 185 MB/s , Max Write: up to 90 MB/s (530 kn u ADM-u) za racunalo u uredu (WIN 7, Office, Autocad). Jel valja sta taj ssd, i jel bi iso uz ovu maticnu Gigabyte M61PME-S2P. Vidim da nisu neke brzine ovog diska al jel bi dobio kako ubrzanje od obicnog HDD.
Može i preporuke SSD- ova skromne cijene a vrhunske pouzdanosti

0 0 hvala 0
15 godina
Re: SSD za uredsko računalo

Ubrzanje bi dobio sa bilo kojim SSD-om e sad navodno taj ima dosta problema pogledaj po ocz forumu ali ja kad sam razmisljao da ga kupim bilo je jako puno negativnih iskustva! Pogledaj si samsung 470 64gb imas 2 verzije 1. dolazi samo ssd, 2. dolazi ssd,kablovi,2.5" to 3.5" bay, norton ghost i samsung magican(moze se besplatno skinuti sa stranica) na cd-u...razlika je 50ak kn u cijeni ako se nevaram. pogledaj na supernet web shopu ako ga imaju to jest nazovi ih i pitaj najbolje posto je kod njih najniza cijena tog ssd-a skuplja varijanta je 717kn sto nije puno...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Re: SSD za uredsko računalo

Imaš SATA2 na matičnoj dakle bilo koji noviji SSD ti neće biti iskorišten do kraja. Bolje uzmi stariju drugu generaciju SSD-ova. Znači gledaj SATA2 diskove.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice