Ekipa dobio sam ponudu od frenda za 500kn OCZ SSD na PCIe 80gb
OCZSSDPX-1RVD0080 (taj model)
Dali se to isplati?
Dali ima ko kakva iskustva s njime?
Ići će na MBO s sata II.
Dali se to isplati?
Ići će na MBO s sata II.
Dali se to isplati?
Ići će na MBO s sata II.
Kakve veze ima SATA II ako je SSD PCI-E.
Dali se to isplati?
Ići će na MBO s sata II.
Kakve veze ima SATA II ako je SSD PCI-E.
Nikakve,zato i pitam dali se isplati taj ssd uzeti za te novce jer ima sata III 120gb i više ako se nevaram za iste novce samsunga i ostalih.
EDIT
Jer tih 100mb razlike nisam siguran da je isplativo toliko :)
po meni se ne isplati, nije to neki high end pci-e model da bi osjetio drasticno razliku http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227597
po meni se ne isplati, nije to neki high end pci-e model da bi osjetio drasticno razliku http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227597
Ali opet ako uzmem sata III ssd on će raditi na 200/250mb/s max ako se nevaram,a ovih par kn mi neznači ništa za tih 150mb razlike,ali opet nisam siguran u to sve :/ zato tražim mišljenje
odvrti koji bench da vidimo brzine :)
odvrti koji bench da vidimo brzine :)
Odvrtim čim sredim sitnice još.
Imam mali problem,ni hd tune ni ocz-ov software mi neželi smart očitati.
EDIT
Nije mi ništa jasno više.
ATTO je bench koji radi sa kompresiranim podacima a ti imas SF kontroler tako da su to bolje brzine, u ovim ostalima je bitno losije jer se koriste nekompresirani podaci...
bolje da si uzeo klasican sata ssd, prosao bi bolje sto se tice kapaciteta
ATTO je bench koji radi sa kompresiranim podacima a ti imas SF kontroler tako da su to bolje brzine, u ovim ostalima je bitno losije jer se koriste nekompresirani podaci...
bolje da si uzeo klasican sata ssd, prosao bi bolje sto se tice kapaciteta
Ponavljam opet kapacitet mi je nebitan,na novom pcu imam 850 pro 120gb i na tih 120gb imam slobodno još 65gb
a dobro ako je tebi to ok kupnja pretpostavljam jos i bez gare onda ok :) brzine kao sto vidis nisu bajne
a dobro ako je tebi to ok kupnja pretpostavljam jos i bez gare onda ok :) brzine kao sto vidis nisu bajne
Ima garanciju još 6mj
EDIT
WD Black na svojih 5 godina i 3mj radi odlićno :) A ima 30-40k sati odrađeno jer je pc maltene 0-24 upaljen.