Spajanje dvije particije u jednu

poruka: 5
|
čitano: 6.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi s patricijama
pitanje

E ovako imam dvije patricije a ne znam kako da sve to vratim u jednu patriciju???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi s patricijama

Daj meni jednu Patriciju i problem rijesen Namigiva.

Ako mislis na particije odes u control panel-> administrative tools->disk management i tamo to pospajaš, ali pazi kako to radiš...tj neznam jel možeš aktivnu(onu na kojoj je windows) spojiti s drugom u windowsima.. Ako je to, skini si HIREN Boot cd, snimi i bootaj s njega. Imas gore Partition Magic, tamo odes na Merge i to je to Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi s patricijama

@ ivex'08:  Smijeh

xrobix, prije takvih akcija obavezno napravi backup svih bitnih podataka s obje particije da poslije ne bi bilo... 

Ja ti preporucam Acronis Disk director suite, Partition Magic je znao raditi probleme nakon spajanja particija (a i ne vidi SATA diskove ako taj postupak ne radis iz Windowsa); 

Ima malo duzi put, po meni i "sigurniji": kopiraj sve podatke s ne-sistemske particije na neko drugo mjesto (vanjski disk, CD/DVD), onda potpuno obrisi particiju s koje si to kopirao (ne brises fajlove, nego particiju), pa povecaj primarnu particiju tako da zauzme cijeli disk, napravi chkdsk, i nakon toga vrati sve podatke koje si kopirao. Traje duze, ali sigurno radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi s patricijama
autorov komentar

Napravio sam beckup i sve to samo me zanimalo neki program uz koji to mogu napraviti....hvala

16 godina
neaktivan
Problemi s patricijama

E ovako, imas raznih programam, a najbolji je PartitionMagic 8.0.

Nije ti tesko sa njim raditi.. vidjeces imas odvojeno dvije particije i samo ih sastavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice