E ovako imam dvije patricije a ne znam kako da sve to vratim u jednu patriciju???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj meni jednu Patriciju i problem rijesen .
Ako mislis na particije odes u control panel-> administrative tools->disk management i tamo to pospajaš, ali pazi kako to radiš...tj neznam jel možeš aktivnu(onu na kojoj je windows) spojiti s drugom u windowsima.. Ako je to, skini si HIREN Boot cd, snimi i bootaj s njega. Imas gore Partition Magic, tamo odes na Merge i to je to
@ ivex'08:
xrobix, prije takvih akcija obavezno napravi backup svih bitnih podataka s obje particije da poslije ne bi bilo...
Ja ti preporucam Acronis Disk director suite, Partition Magic je znao raditi probleme nakon spajanja particija (a i ne vidi SATA diskove ako taj postupak ne radis iz Windowsa);
Ima malo duzi put, po meni i "sigurniji": kopiraj sve podatke s ne-sistemske particije na neko drugo mjesto (vanjski disk, CD/DVD), onda potpuno obrisi particiju s koje si to kopirao (ne brises fajlove, nego particiju), pa povecaj primarnu particiju tako da zauzme cijeli disk, napravi chkdsk, i nakon toga vrati sve podatke koje si kopirao. Traje duze, ali sigurno radi
Napravio sam beckup i sve to samo me zanimalo neki program uz koji to mogu napraviti....hvala
E ovako, imas raznih programam, a najbolji je PartitionMagic 8.0.
Nije ti tesko sa njim raditi.. vidjeces imas odvojeno dvije particije i samo ih sastavi.