E-sata vanjski disk

poruka: 4
|
čitano: 3.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
E-sata vanjski disk

Imam Antec Sonata III kuciste i Asus P5Q-E maticnu plocu, oboje ima po jedan e-SATA konektor za vanjske diskove.

Zanima me da li je ista brzina kad se disk spoji na unutarnji SATA konektor i na vanjski e-SATA konektor?

Po specifikacijama bi trebalo biti isto, 3 Gb/sec, a i ovaj vanjski e-sata se ionako samo spoji na unutarnji sata na maticnoj ploci.

Bas bih htio imati jedan vanjski disk za backup, e jos ako ne gubim nista na brzini u usporedbi sa jos jednim internim diskom, to bi bilo super.

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E-sata vanjski disk

nisam ti maher za to al ako pise da su brzine iste znaci da kablovi i portovi na hdd-u i na maticnoj podrzavaju takav prijenos podataka tj toliku kolicinu onda zasto ne

0 0 hvala 0
16 godina
E-sata vanjski disk

evo, da ne otvaram novu temu, dakle:
imam Ice Box kuciste i njegov dock...dock se spoji na obican sata ulaz u maticnu, a disk se samo obaci u taj dock...medjutim, kada ja zelim izvadit disk u vrijeme kad je kompjuter upaljen, nemam tu mogucnost, tj. nemam safely remove ikonicu u trayu....postoji li nekakva mogucnost da ja mogu vadit i stavljat disk u dock dok je komp upaljen?? hvala puno!

TiONiO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: E-sata vanjski disk
shrikehyp kaže...

Imam Antec Sonata III kuciste i Asus P5Q-E maticnu plocu, oboje ima po jedan e-SATA konektor za vanjske diskove.

Zanima me da li je ista brzina kad se disk spoji na unutarnji SATA konektor i na vanjski e-SATA konektor?

Po specifikacijama bi trebalo biti isto, 3 Gb/sec, a i ovaj vanjski e-sata se ionako samo spoji na unutarnji sata na maticnoj ploci.

Bas bih htio imati jedan vanjski disk za backup, e jos ako ne gubim nista na brzini u usporedbi sa jos jednim internim diskom, to bi bilo super.

Hvala unaprijed

Seagate BlackArmor® WS 110. Ima ih u ADM-u za manje od soma kuna. To je jedan od boljih eksternih diskova.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice