Rezanje diska.

poruka: 11
|
čitano: 2.151
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rezanje diska.

Pozdrav,

U školi nam nude na kupimo neki CD, za koji ja nisam voljan dati novac. Mislio sam da drug   kupi pa da kopiram od njega, međutim, momak koji se bavi time mi je rekao da to ne pokušavam, zato što su to neki specijalni CD-ovi, kada krene rezanje, toplina se poveća   i CD pukne u nekoliko komda.

Nemam iskustva sa ovim pa ne znam da li bih mu vjerovao, šta vi mislite, da li zaista ne može da se nareže ili je to slagao da bi kupio..

Unaprijed hvala!

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Re: Rezanje diska.
ulinsky kaže...

Pozdrav,

U školi nam nude na kupimo neki CD, za koji ja nisam voljan dati novac. Mislio sam da drug   kupi pa da kopiram od njega, međutim, momak koji se bavi time mi je rekao da to ne pokušavam, zato što su to neki specijalni CD-ovi, kada krene rezanje, toplina se poveća   i CD pukne u nekoliko komda.

Nemam iskustva sa ovim pa ne znam da li bih mu vjerovao, šta vi mislite, da li zaista ne može da se nareže ili je to slagao da bi kupio..

Unaprijed hvala!

Kupi molim te, da vidimo te kamikaze{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 20:47 (rooswelt1991).
16 godina
moderator
ulinsky kaže...

Pozdrav,

Unaprijed hvala!

reći ću samo {#}

kad kopiraš neki cd njemu je isto ko i da samo gledaš ono što je na njemu tako da nema teorije...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
16 godina
odjavljen
Rezanje diska.

Jedino što te može spriječiti je eventualna zaštita (koja vjerojatno postoji) autorskih prava na kopiranje.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kingmedo kaže...

Jedinošto te može spriječiti je eventualna zaštita (koja vjerojatno postoji) autorskih prava na kopiranje.

Jako relativan pojam!{#}

Da mi je s tim čovjekom popričati da mu prodam dvd pržilicu koja neutralizira takav efekt{#}

btw: autor, ako si zainteresiran mogu i tebi prodati (500kn po komadu){#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 20:54 (rooswelt1991).
16 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...
kingmedo kaže...

Jedinošto te može spriječiti je eventualna zaštita (koja vjerojatno postoji) autorskih prava na kopiranje.

Jako relativan pojam!{#}

Da mi je s tim čovjekom popričati da mu prodam dvd pržilicu koja neutralizira takav efekt{#}

btw: autor, ako si zainteresiran mogu i tebi prodati (500kn po komadu){#}

Zaštita je napravljena za spriječavanje eventualnog pokušaja kopiranja djela zaštićenog autorskim pravima. Prema tome, to ga može spriječiti. Pitanje je zna li on "zaobići" zaštitu, a problem je također ilegalnost samog postupka.

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 20:57 (kingmedo).
16 godina
neaktivan
Rezanje diska.

Važno mi je samo da ne postoji fizička zaštita, da nebi oštetio rezač.

Za   autorska prava ćemo lako, neće biti problema..{#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Pozdrav,

Unaprijed hvala!

Pozdravi momka tog, kažeš da se zove Ethan Hunt?

wall is your's snow
14 godina
protjeran
Rezanje diska.

Ajd sta zahebavate momka,viš da je moguće,doduše nije DvD,ali da je u to doba postojao,garant bi se zapalio!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rezanje diska.

Poslušao sam vas, nisam kupio CD, danas sam dobio snimak i narezao sam ga bez problema.

Na kraju se momak začudio kako sam to uradio i rekao mi je da sam imao mnogo sreće, jer on "zna" ljude koji su pokušali narezati isto to i eksplodirao im je računar.  {#}

Kakav jadnik {#}

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

postaj to u humor xD

I’m level D4 juggernaut. Get out of the way b*tch.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice