Problem oko usb 3.0

poruka: 5
|
čitano: 2.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem oko usb 3.0

Pozdrav !! Imam laptop probook 4535s i na sebi ima usb 3.0 koji je plave boje. Kad tu ukopacam disk transcend ko je usb 2.0 on sa diska na kompu kopira 34 mb/s a na asus eksterni koji je 3.0 kopira 20 mb/s. Kad ukopcam asus na usb koji nije 3.0 bolje kopira 40 mb /s ali koliko znam 3.0 bi trebao biti 10 puta brzi ?? Instalirao sam i driver za usb 3.0 pa me zanima gdje je problem ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 1:30 (adi.has).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem oko usb 3.0

Ma zanemari te maksimalne teoretske vrijednosti propusnosti praksa je nešto sasvim drugo, U navedeni  laptop ugrađugu se SATA-II HDD i to po specifikacijama ovako: 320-750GB @ 5400 rpm i oni brži 250-750GB koji se vrte na 7200 rpm i dosta su brži. Nisi napisao TOČNU I PUNU oznaku laptopa pa ovako odokativno nemože se reći koji je u laptopu. Pretpostavljam da uz USB 3.0 disk imaš i adekvatan USB 3.0 kabel? Koja je oznaka Asus-ovog eksternog USB 3.0 diska?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 0:42 (Hardwhelper!!!).
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

????

13 godina
neaktivan

Opet niti si napisao PUNU OZNAKU laptopa niti koji je HDD u laptopu, naveo si samo kapacitet diska u laptopu "640GB", O.K.????

U navedeni laptop HP ProBook 4535S prema specifikacijama postoji (proizvodi se) u verzijama od 8 (osam) raznih procesora, 5 (pet) različitih VGA, u postu gore naveo sam koliko različitih diskova može biti u tvom laptopu i stoga nisam bezrazložno naveo da napišeš punu oznaku laptopa?

Navedeni eksterni Asus-ov HDD "Leather II External HDD USB 3.0" ne treba  nikakve dodatne USB 3.0 drivere on je "plug & play" device, valjda si mislio na one od laptopa?

Imaš li u device manageru nepoznatih uređaja?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 0:40 (Hardwhelper!!!).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice