Problem sa hdd

poruka: 9
|
čitano: 1.628
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa hdd
Vec vise od mjesec dana imam problem na kompu prilikom preseljenja datoteka sa jednog hd-a na drugi,
naime u kompu imam dva hd-a C i H a kad hocu kopirati datoteku(film,muzika,slike)sa C na H komp mi zamrzne
i tako sve dok ga ne restartam.Defragmnentacija diskova je napravljena kao i check disk ali nista ne pomaze,
ima li mozda ko kakvu ideju da mi pomogne,jos da napomenemda kada odem na administrative tools-computer managment-disk managment
pod disk H nalazi mi se zuti trokutic,neznam sto to znaci

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa hdd

Dali ti u disk managementu pod H diskom piše resynching? To bi značilo da ti disk management pravi mirror diska (C na H)! 

Pročitaj više tu i ovdje.

15 godina
neaktivan
Problem sa hdd
U managmentu pod H pise Healthy (At Risk) a prije toga online (errors)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da HDD polako putuje u vječna lovišta.

Pročitaj više ovdje.

15 godina
neaktivan
Problem sa hdd
Uspio sam prema uputama da mi taj disk bude online medutim kada kliknem na bilo koji fajl sve to traje
uzasno sporo dok ga ne otvori.Inace taj disk je star nesto vise od godinu dana,ima 320 gb i napola je pun
i stvarno mi nije jasno koji je razlog stekanja,sve u svemu hvala kolega na pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cini se da su se stvorili bad sektori na disku vjerojatno hardverski problem ciji uzrok moze biti ostecenje magnetne ploce diska.. tu problemi nastaju kad glava treba ucitati podatke sa tih ostecenih sektora na tom dijelu diska

testiraj ga sa nekim alatom npr hirens bot cd-om pa vidi kolko ima bad sektora

probaj napraviti full format diska da oznaci te sektore kao nevidljive tako da se vise ne upotrebljuju, ali to je kratkog vijeka...

15 godina
neaktivan
Problem sa hdd

Dali full format diska znaci i brisanje svega na njemu,imam mnogo mnogo muzike gore pa mi je zao

da ostanem bez nje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da to bi znacilo gubitak svih podataka na disku

mada sumnjam da ce to pomoc ako je rijec o vecem ostecenju diska

15 godina
neaktivan
Problem sa hdd

hvala,necu ga formatirati,vidjet cu sto cu dalje

0 0 hvala 0