Problem sa hard diskom prilikom boot-anja

poruka: 6
|
čitano: 1.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

imam problem sa hard diskom:

kada palim kompjuter bios mi ne prepoznaje hard , zatim , otvorim kuciste iskljucim hard iz napajanja te ponovo ukljucim , onda radi normalno no kada ugasim komp i prilikom sljedeceg paljenja opet isto...

Sto da radim , jeli problem u hardu ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa hard diskom prilikom boot-anja
rrrrrrrrrr kaže...

kada palim kompjuter bios mi ne prepoznaje hard , zatim , otvorim kuciste iskljucim hard iz napajanja te ponovo ukljucim , onda radi normalno no kada ugasim komp i prilikom sljedeceg paljenja opet isto...

ti to radis dok je komp upaljen?!!!

ako da to ti i nije bas pametno 

jel hard  pata ili sata   

ako je pata pogledaj jumpere mozda nisu dobro postavljeni 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 21:34 (mcoko33).
16 godina
neaktivan

pa naravno da prvo ugasim komp...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj prominit kabel !

Nisam BRAD, ali znam PIT !
16 godina
neaktivan
rrrrrrrrrr kaže...

Kod mene veoma slican problem,javlja se vec 3 dana.Sta se desilo?Ostavim komp upaljen i odem do frenda kaficu popijem,vratim se za 1sat i misem ga probudim ono sve usporeno,usporeno,nereaguje..restartam ga on meni trazi boot device...ugasim ga odem vani,navecer ga upalim,normalno sve,sutradan normalno,danas sve fino radilo do veceras do prije 2sata,odem u wcOsmijehvratim se ono monitor crn,nista nereaguje,restartam kad mi izbaci dick erorr..nesto,opet restart opet isto,probam ubuntu live,radi al nemogu pristupiti HDD,probam repair kad pise nema hdd ili hdd ima gresku.....otvorim kuciste,izvadim hdd,usput se posijecem po prstuViče,malo ga ispusem,nije ni bilo prasine,sve vratim,upalim i radi evo.Sta sad,sta mu je bilo i dali je HDD nesto sj....,,usput nov je,star je sam 3mj.

17 godina
neaktivan

Probajte zamenit SATA / ATA kebel, ili pogledajte u kojem modu radi HDD u Device Manageru. Nekad se HDD "same" promeni u PIO mod, tada ga treba promeniti u DMA mod.

If you play a Windows. installation disk backwards, a Satanic voice commands you to kill puppies! - Oh come on, that's nothing. If you play it forwards, it installs Windows
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice