Problem sa eksternim hardom..

poruka: 8
|
čitano: 1.849
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa eksternim hardom..

Problem se javlja kada hoću da .iso fajlove prebacim na disk,izbaci mi error i poruku kako mi je disk pun (a zapravo ima još oko 460 gb prostora)..

Sa drugim stvarima je sve OK..

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa eksternim hardom..

Ako disk nije formatiran u NTFS datotečni sustav, javit će se ta poruke pri pokušaju kopiranja datoteka većih od 2 GB.

Konvertiraj disk u NTFS (Start -> Run -> cmd -> convert x: /fs:ntfs (zamijeni x: sa konkretnim slovom diska))

KaeR
17 godina
KaeR kaže...

Ako disk nije formatiran u NTFS datotečni sustav, javit će se ta poruke pri pokušaju kopiranja datoteka većih od 2 GB.

Konvertiraj disk u NTFS (Start -> Run -> cmd -> convert x: /fs:ntfs (zamijeni x: sa konkretnim slovom diska))

ako se to napravi...oće li nestat podaci sa harda? pitam jer sam svoj externi formatiro u fat32(malo sam si glup bio) pa me zanima ako ga želim u ntfs prebacit, da mi sve ne nestane :S

16 godina
neaktivan
Master Z kaže...
KaeR kaže...

ako se to napravi...oće li nestat podaci sa harda? pitam jer sam svoj externi formatiro u fat32(malo sam si glup bio) pa me zanima ako ga želim u ntfs prebacit, da mi sve ne nestane :S

Neće nestati podaci,ja sam maloprije prebacio u NTFS

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
17 godina
neaktivan

Uvijek nesto moze krenuti u pogresnom pravcu. 99% da nece ali nikad ne znas.

:)
17 godina

imam mali problem...sve napravim kako spada al mi onda napiše:"this drive is dirty and cannot be converted" wtf? jel ko zna šta bi trebo?

17 godina
neaktivan

To obično znači da je OS detektirao neku grešku koja nije ispravljena - pokreni provjeru diska pa pokušaj ponovo (vidi slike):

KaeR
17 godina
KaeR kaže...

To obično znači da je OS detektirao neku grešku koja nije ispravljena - pokreni provjeru diska pa pokušaj ponovo (vidi slike):

riješio sam problem ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice