Problem se javlja kada hoću da .iso fajlove prebacim na disk,izbaci mi error i poruku kako mi je disk pun (a zapravo ima još oko 460 gb prostora)..
Sa drugim stvarima je sve OK..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako disk nije formatiran u NTFS datotečni sustav, javit će se ta poruke pri pokušaju kopiranja datoteka većih od 2 GB.
Konvertiraj disk u NTFS (Start -> Run -> cmd -> convert x: /fs:ntfs (zamijeni x: sa konkretnim slovom diska))
Ako disk nije formatiran u NTFS datotečni sustav, javit će se ta poruke pri pokušaju kopiranja datoteka većih od 2 GB.
Konvertiraj disk u NTFS (Start -> Run -> cmd -> convert x: /fs:ntfs (zamijeni x: sa konkretnim slovom diska))
ako se to napravi...oće li nestat podaci sa harda? pitam jer sam svoj externi formatiro u fat32(malo sam si glup bio) pa me zanima ako ga želim u ntfs prebacit, da mi sve ne nestane :S
ako se to napravi...oće li nestat podaci sa harda? pitam jer sam svoj externi formatiro u fat32(malo sam si glup bio) pa me zanima ako ga želim u ntfs prebacit, da mi sve ne nestane :S
Neće nestati podaci,ja sam maloprije prebacio u NTFS
Uvijek nesto moze krenuti u pogresnom pravcu. 99% da nece ali nikad ne znas.
imam mali problem...sve napravim kako spada al mi onda napiše:"this drive is dirty and cannot be converted" wtf? jel ko zna šta bi trebo?
To obično znači da je OS detektirao neku grešku koja nije ispravljena - pokreni provjeru diska pa pokušaj ponovo (vidi slike):
riješio sam problem ;)