Problem s DVD drive-om !

poruka: 5
|
čitano: 1.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s DVD drive-om !

Imam problem drive čita sve,al neće nikaj snimit na cd ili dvd.Mislio sam da je problem u neru i instaliro sam cd burner xp pro i probam snimit data disc (dvd) i odredim fajlove i umetnem u drive dvd-r i neće snimat (prije je snimo i dvd-r i dvd+r) onda sam stavio dvd+r i započeo je snimanje na 16x (vjerujte nije u brzini problem jer sam u neru probao snimat na najsporije) i stoji na 0%.Neznam jel je problem u prži il kaj al mi nije jasno sve čita dvd,cd,dual layer sve po redu,a dosad je sve normalno snimo.Ak ću morat (u krajnjoj nuždi) kupit novu pržu koju do 200 kn preporučate ?

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s DVD drive-om !

J imam lg gsa h55l i zadovoljan sam

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
Problem s DVD drive-om !

Kaj niko nezna kak da riješim problem ? Hitno je trebam snimat cd a nemogu

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s DVD drive-om !

Will somebody help me ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem s DVD drive-om !

Probaj staviti zadnji Firmware za pržilicu.Preporučam ti Pioneer DVR-212DBK, košta 170KN.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice