Probelm WD caviar green 1T

poruka: 7
|
čitano: 1.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

pozdrav.... u zadnje vrijeme imam problem sa gore navedenim diskom.... eto jucer ujutro pokrecem racunalo - NEČE. pokusavam safe mod NEČE .... reko idem win ponovo stavit gore sto zateknem.... 40gb C particija free 40gb ...wtf???... win ko da su u zemlju propali.. i da jos samo napomenem malo malo imam probleme sa windowsima te racunalo zna uzasno stekati ( odma prvi dan cim inst win ) ... naravio sam test (wd test) i naravno baca error... ljudi pomagajte ako boga znate i da..... ako nema pomoći... molim preporuke za jeftinije HDDove.. moze tera tera i pol..... ali cim jeftinije. al opet da nesto valja . POZDRAV I UNARPIJED HVALA

problem problem
ja,ja i samo ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 15:04 (mali_mata).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Probelm WD caviar green 1T
mali_mata kaže...

pozdrav.... u zadnje vrijeme imam problem sa gore navedenim diskom.... eto jucer ujutro pokrecem racunalo - NEČE. pokusavam safe mod NEČE .... reko idem win ponovo stavit gore sto zateknem.... 40gb C particija free 40gb ...wtf???... win ko da su u zemlju propali.. i da jos samo napomenem malo malo imam probleme sa windowsima te racunalo zna uzasno stekati ( odma prvi dan cim inst win ) ... naravio sam test (wd test) i naravno baca error... ljudi pomagajte ako boga znate i da..... ako nema pomoći... molim preporuke za jeftinije HDDove.. moze tera tera i pol..... ali cim jeftinije. al opet da nesto valja . POZDRAV I UNARPIJED HVALA

Imam ja isti disk i slične sam probleme imao te je problem bio u disku, naravno.
Pod garancijom je bio , pa sam odnio i dobio novog .

Meni se svaka 3-4 mj. pokvari , izgleda da je ta WD Green serija problematična, jer mi brat ima WD prijenosni hard disk

i njemu je krepao nakon 7-8 h rada ( sam od sebe formatirao sav sadržaj diska ). 

... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
13 godina
neaktivan

znaci velis tak.... jos cu malo priupitat okolo ali mislim da ce servis radit svoje ... stvarno vec neznam kaj delat win malo malo slazem . koma :s puno ti hvala na odgovoru.....

ja,ja i samo ja
15 godina
neaktivan
mali_mata kaže...

znaci velis tak.... jos cu malo priupitat okolo ali mislim da ce servis radit svoje ... stvarno vec neznam kaj delat win malo malo slazem . koma :s puno ti hvala na odgovoru.....

Jesi probao vidit što HD Tune kaže za disk ?
Iako, najvjerojatnije je disk u kvaru.

Pokušaj tražit neki drugi na reklamaciji ukoliko je moguće . 

13 godina
neaktivan

probao.... na testu ajmo rec da se prikazuju kockice..... necu pretjerat ali jedna petnaestina je crveno xD znaci disk je u komi

ja,ja i samo ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mali_mata kaže...

probao.... na testu ajmo rec da se prikazuju kockice..... necu pretjerat ali jedna petnaestina je crveno xD znaci disk je u komi

Odma pokušaj backupirat negdje bitne podatke i disk na servis daj da to rješavaju .

13 godina
neaktivan

a da  vas pitam.... ide u petak disk na servis.... oni ce ga meni zamjeniti.... a sata cu ja sa svim datotekama.... jedenostavno nemogu ih neakamo prebaciti i da.... ako bi se najvjerovatnije islo na zamjenu... jel bi se mogo ikako tamo dogovorit da uz moju nadoplatu uzmem malo jaci tj bbarem od 1,5t ili mozda 2 T disk

ja,ja i samo ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice