Prijenos podataka unutar particije

poruka: 4
|
čitano: 2.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prijenos podataka između particija

Dakle imam hard disk od 500 gb i napravljene su dvije particije, na C: su sistemske datoteke a D: je predviđena za ostale podatke.

Sad imam jedan problem , naime kad sa desktopa ručno prenosim podatke na D hard disk, datoteka se kopira duplo tj. ostaje i na desktopu, kako to mogu spriječiti? Vjerojatno negdje u postavkama bi se to moglo maknuti. Riječ je o win sedmici.

Znači želio bi kad ručno prenosim /kopiram podatke na D particiju da se kopira samo tamo . Kao kad npr.unutar C: premještamo foldere gdje god želimo i oni samo na jednom mjestu ostaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 18:40 (LKR).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prijenos podataka unutar particije
LKR kaže...

..

Znači želio bi kad ručno prenosim /kopiram podatke na D particiju da se kopira samo tamo..

-.. ne želiš kopirati nego muvnuti.

zato jer unutar istog (logičkog) diska (ili particije), windows premještanje mišem defaultno tumači kao move, između diskova kao copy. Uz kombinaciju CTRL-Shift.. možeš sve ili desni klik, cut-paste=move.

-drži SHIFT i napravi istu stvar mišem. Također možeš probati i suprotno, unutar istog diska drži CTRL i napravi copy.

sve defaulte možeš vidjeti npr desni klik-popup menu, podebljana (bold) je default akcija. (i to se može modificirati, ali nemoj..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 18:42 (ihush).
13 godina
neaktivan

Desni klik na datoteku/fail koji želiš prebaciti, klikni Cut i prebaci na D disk klikom Paste.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 18:44 (Mile 74).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Bože moj, ispred nosa mi je bilo stalno riješenje. Hvala puno obojici. To je to, što sam želio.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice