Potraga za specifičnim dual layer burnerom

poruka: 5
|
čitano: 951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Potraga za specifičnim dual layer burnerom

Pozdrav, zanima me da li postoji kakva stranica ili alat kojim bi mogao pronaći da li se negdje u Zagrebu prodaje specifični burner koji mi treba.

Naime, trebam Sony Optiarc 5280S-CB-Plus.

Puno hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 14:13 (ThomasCro).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Potraga za specifičnim dual layer burnerom

nabavanet ništa.. to znači da ga naši distributeri nemaju (jer bi webshopovi imali u ponudi), jedino neka trgovina koja ima svoje kanale (trgovački lanci) ili internet ebay-amazon i sl.

ali btw, možda bi trebao tražiti pod drugim imenom, Sony (kao i Philips) često samo drži licence, proizvođač može biti netko od uobičajenih, samo progoogalti za model ili specifikacije (ako je bitno npr overburn, backup.. ovisi što je konkretan razlog za konkretan model), npr može biti pod HPovim brandom kao sparepart...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
protjeran
ThomasCro kaže...

Pozdrav, zanima me da li postoji kakva stranica ili alat kojim bi mogao pronaći da li se negdje u Zagrebu prodaje specifični burner koji mi treba.

Naime, trebam Sony Optiarc 5280S-CB-Plus.

Moze neki review na drive, koliko gugl nudi to je nes iz 2010. Nasi uvoznici su jako limitirani glede dvd-rw i dok su bili u vrhuncu popularnosti tam 2008 a ne danas. Recimo kod nas na kapaljku uvoze BD-RW a BDXL da ne pricamo. Uglavno ostaje ti amazon i sl. Sto je tak specificno s tim drajvom?

16 godina
odjavljen

Taj drive je dobar za overburn "backup" igara...

Najbolje ga je kupit na ebayu. Ima ih od 40$...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Taj drive je dobar za overburn "backup" igara...

Najbolje ga je kupit na ebayu. Ima ih od 40$...

Je prosinfo sam po sidifriksu no tam su se navelik zalili da im -CB-PLUS uvaljuju neoverburnabilne drajvove, cak se i neki amazonac odlucio javno ispricati likovima u threadu. Heeh biznis{#}

Nego jel i on vezano uz ihas124 obzirom da liteon/optiarc su odavno udruzili snage na "njima neprofitabilnom tristu optickih drajvova". Nisam uspio nac chipet no jel MT {#}?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice