Novi HARD

poruka: 27
|
čitano: 4.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi HARD koji?

dakle trebam novi hard posto stari je riknuo tojest u 6mj dva puta su mu se pobrale particije i dosta mi je tog!! ubiti trebam neki do 700kn mislio sam caviar black 750GB?? je dobar taj..?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi HARD

Odličan je! Upravo taj sam uzeo pretprošli tjedan i nemam nikakvih zamjerki. Inače koristim isključivo WD diskove, i po mogućnosti black seriju.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi HARD koji?
Malo pogledaj po netu, ako uzmes neki Seagate neces faliti
15 godina
Novi HARD

Iskreno segate bi zaobilazio jer nemam baš dobra iskustva s njima. Imaš samsungov F3 1t koji je po meni najbolja kupovina što se tiče HDD-a. Jako dobar disk. Cijena mu je ako se ne varam nekih 610kn. Ali mislim da ih zasad nema u adm-u (nestalo ako se ne varam), pa bi bilo dobro da ih nazoveš i pitaš kad stižu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi HARD

Ja ti preporučam da uzmešSamsung F3 1 TB. Mislim da boljeg po pitanju novca, gigabajti i performansi nećeš naći. Također je brži od WD.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 14:34 (Razer_Copperhead).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi HARD

Definitivno, kao što je već preporučeno dvaput, Samsung F3 od 1 tb...

ja imam onog F3, ali od 500 gb, ovaj od terabajta ima duplo više cachea još...

nije uopće skup, a odličan je...

best buy apsolutno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi HARD

Ma ja gledam isto taj samsung F3 1TB ili WD cav black ali bi još s tim kupija i ext. kućište sa eSATA i usb.

Naručija bi dostavu ali nigdi naći povoljno te hdd-e i kućišta na jednom mistu tako da ne plaćam dvi dostave.

Pa ako ima ko kakav link ili prijedlog, jer ja šunjan okolo po netu i ništa tako nisan naša, al je moguće da san nešto i propustija.

Inače razlozi šta ne kupujen "gotovi" vanjski su brzina eSATA, gotovo približna cijena i dužina garancije, a nemislin ga nigdi prevše nosit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi HARD

ma nije mi niti bas bitna toklo kolicina jer vecino sve stvari drzim na cd-u... al onda bi si uzo rađe F3 1TB... samo cu jos pricekat da neko nes kaze.. thx decki... :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Novi HARD
damian123 kaže...

ma nije mi niti bas bitna toklo kolicina jer vecino sve stvari drzim na cd-u... al onda bi si uzo rađe F3 1TB... samo cu jos pricekat da neko nes kaze.. thx decki... :D

Ne znam šta imaš čekat. Samsungov F3 1t je vjerovatno best buy (dakle nije skup, a dobiješ jako dobar disk). Prema tome ne čekaj ništa nego uzimajNamigiva.

16 godina
neaktivan
Novi HARD

uzmi F3 1tb odlični su ti za male pare

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi HARD

ok hvala onda ga uzimam 100% iz linksa jer ga imaju na raspolaganju a usut sam iz rijeke.. :DD hvala jos jednom svima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
damian123 kaže...

ok hvala onda ga uzimam 100% iz linksa jer ga imaju na raspolaganju a usut sam iz rijeke.. :DD hvala jos jednom svima..

Gle,deckima stisnes hvala zato kaj su ti pomogli a meni kliknes hvala jer sam ti rekao da postoji ta opcija,i gotovoSmijeh

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan
Novi HARD

hmm cini se da imam problem ubiti radi se o tom da u linksu vise nema samsungov f3 1TB pa sad koji biste mi reporucili iz linksa da je raspooziv u rijeci do 700Kn vidim ovaj koji sam stavio na pocetku ima i cini mi se super... 750Gb caviar black... samo mi je bitno da se ne dogodi ko i na sadasnjem tojest problme sa particijama da mi ne moze both-at...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
damian123 kaže...

hmm cini se da imam problem ubiti radi se o tom da u linksu vise nema samsungov f3 1TB pa sad koji biste mi reporucili iz linksa da je raspooziv u rijeci do 700Kn vidim ovaj koji sam stavio na pocetku ima i cini mi se super... 750Gb caviar black... samo mi je bitno da se ne dogodi ko i na sadasnjem tojest problme sa particijama da mi ne moze both-at...

Ja imam caviar black 1TB i prezadovoljan sam. Brz. Jedino je malo glasniji. Preporuka WD Black serije...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Novi HARD

ma za buku nije takav problem jer slusam muziku stlno pa onda niti ne cujem :P...

jei ima mozda neko nekakvih losih uspomena sa tim hardom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 19:55 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Iskreno segate bi zaobilazio jer nemam baš dobra iskustva s njima. Imaš samsungov F3 1t koji je po meni najbolja kupovina što se tiče HDD-a. Jako dobar disk. Cijena mu je ako se ne varam nekih 610kn. Ali mislim da ih zasad nema u adm-u (nestalo ako se ne varam), pa bi bilo dobro da ih nazoveš i pitaš kad stižu.

Ja imam Seagate barracuda stari,sata 150,7200,120Gb, koji me služi evo vec 6 godina ! Niti jednom se nije pokvario :D

16 godina
neaktivan
Novi HARD - koji su najbolji ?

Kako nitko nije pitao tko zapravo proizovdi najbolje ,najkvalitetnije hdd-ove ove interne onda cu to ja :)

Dakle kolko vidim vecina vas zagovara  WD, (znam.,,najjeftiniji je nakon hitatchija :P ) i evo u zadnje vrijeme nesto se pocelo pricati o samsungovim diskovima,a zašto ?

Zašto ne Seagate ? DAkle pitanje je jednostavno : tko proizvodi najbolje diskove ,općenito  ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi HARD

Pa evo ja konkretno govorim iz svojih primjera. Sa segateom nemam pozitivna iskustva (bučni, a i dosta mi se kvarili). Otkad sam prešao na WD nikad problemi. Također i sa Samsungovim F3 isti slučaj (sve pohvale). Dakle ja recimo kad dajem preporuku, dam onakvu kakvu ja osobno smatram najboljom, a tu ulaze ili neki WD Caviar ili recimo samsung F3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi HARD

Lijepo ti uzmi Seagate od 1TB i nećeš požaliti. Nije preskup s obzirom na ostale, ali još uvijek imaju najbolju i najpouzdaniju elektroniku.

Samo Segate koristim već preko 10 godina i nikada problema s njima (imam jedan od 15 GB iz 2000 godine, koji radi već skoro 4 godine 24x7, a prije je također dosta radio u raznim kompjutorima).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
damian123 kaže...

Ja imam caviar black 1TB i prezadovoljan sam. Brz. Jedino je malo glasniji. Preporuka WD Black serije...

Imam i ja Caviar Black 1TB i stvarno je odličan disk. Samo mi nije jasno, povremeno (svako 3.-4. paljenje) mi ispušta nekakav klik svakih minutu-dvije, ali samo kad je hladan, tj. kad pokrenem komp i prvih jedno pola sata. Kasnije ne ispušta nikakve čudne zvukove. Zna li možda itko što je to i je li normalno? Znam da inače čudni klikovi mogu značiti da je disk otišao, ali ovaj je 10 dana star i u S.M.A.R.T.-u piše da je sve normalno.

15 godina
neaktivan
Pohvale i preporuke WD diskovima (najduze ih proizvode, NIJE KINA), i najmanje bad clustera nakon preko 20 godina testiranja raznih HDD-ova (preko 100-tinjak svih marki i proizvodjaca).
Poison Ivy
17 godina
Novi HARD

Ja takodjer nemam problema sa Seagate... iako sam slucajem dosao do WD po povoljnim uvjetima... vjerovatno bih opet isao na Seagate...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi HARD

Da ne otvaram novu temu ..pitao bi  dali ovaj   hardisk pase na moju maticnu .. moja maticna je gigabayte 770-UD3 rev.2 hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
achtung kaže...

pitao bi  dali ovaj   hardisk pase na moju maticnu

Naravno da pašeNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 12:17 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
achtung kaže...

Da ne otvaram novu temu ..pitao bi  dali ovaj   hardisk pase na moju maticnu .. moja maticna je gigabayte 770-UD3 rev.2 hvala!!

svaki hard ti pase, nije to ka procesor, samo mora bit SATA i to je to

16 godina
neaktivan
Novi HARD

hvala  VAM NA odgovorima!!Namigiva ONDA GA UZIMAM SLJEDECI TJEDAN!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice