Novi hard disk

poruka: 7
|
čitano: 1.878
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Novi hard disk

Poštovanje. 

Trebao bi kupiti novi hard,jer mi stari treba za ubacivanje u još jednu konfiguraciju.Disk bi mi bio za Windowse i programe. Čitao sam dosta tu po forumu,i većina je u Samsung F3 1TB. Meni ne treba toliko prostora,jer imam još jedan hard u kompu od 160GB i 2 externa WD 1,5TB i WD 320GB(dobio iz Tšrota) koji su mi kao backup i servisni.

Zanima me dali je F3 od 500 ili od 320GB lošiji u performansama od onoga od 1TB. I dali bi mi preporučili taj od 500 ili ovaj ovaj od 320GB.Ili ako ima neki drugi,u slučaju da ovi sa manjim prostorom ne oduševljavaju kao ovaj od 1TB. Nebi išao nikako preko 300kn sa diskom. I u kojoj trgovini da ga kupim ?

Hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Novi hard disk
ScarFace007 kaže...

Poštovanje.

Uzmi od 500. Nije sporoji od 1TB modela. U teoriji bi trebao biti brzi 500GB ali to je samo teorija ....

Inace to je super izbor

Geek For Hire!! Will Work For Bandwith!!!
14 godina
neaktivan
Novi hard disk

Ok.Ima netko preporuku di da uzmem,gdje je najjeftinije ? U protisu jedino ima spinpointa za normalnu cijenu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ScarFace007 kaže...

Ok.Ima netko preporuku di da uzmem,gdje je najjeftinije ? U protisu jedino ima spinpointa za normalnu cijenu. 

Uzmi Samsung F3 500GB, možeš u ADM-u, Protisu ili MagazinRS-u.

Cijena je malo manja od 300kn.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

wd500gb ili samsung f3 500gb, cijene su im iste i oba su super. Manji hard od 500gb se jednostavno neisplati uzimat.

15 godina
neaktivan
Novi hard disk

a uzmi si 1 TB oko 430 kn već se kreću tak da ti to nije puno
ja imam od 500 Gb i popunio sam ga u roku 2 tjedna  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi hard disk

Imam 2 externa,ne treba mi za popunjavanje,i ovaj od 500 mi je puno. Treba mi za Windows,i sve što ide s tim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice