Nestanak autoruna

poruka: 6
|
čitano: 1.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nestanak autoruna

Na stričevom kompu (win xp sp3) nestao je autorun tj. ono kad stavi dvd ili usb ono mu ne daje opciju s čime da što otvori. Kad stavi dvd ono ga u čitaču okreće ali se u my computers ne pojavljiva da je ikakav dvd umetnut a kada dvaput klikne na dvd uđe mu kao da je izabrao pretraži, dok usb prikazuje i očitava ali ga neće samopokrene tj. otvori.

Namještao sam i sa desnom tipkom pa izabir naćina otvaranja ali ništa ne pali.

Ako itko zna riješenje neka pomogne.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: Nestanak autoruna
P4k1 kaže...

Na stričevom kompu (win xp sp3) nestao je autorun tj. ono kad stavi dvd ili usb ono mu ne daje opciju s čime da što otvori. Kad stavi dvd ono ga u čitaču okreće ali se u my computers ne pojavljiva da je ikakav dvd umetnut a kada dvaput klikne na dvd uđe mu kao da je izabrao pretraži, dok usb prikazuje i očitava ali ga neće samopokrene tj. otvori.

Namještao sam i sa desnom tipkom pa izabir naćina otvaranja ali ništa ne pali.

Ako itko zna riješenje neka pomogne.

Smrdi mi na one autorun viruse!Probaj ga preskenirat sa malwarebytesom...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
15 godina
neaktivan
Nestanak autoruna

skeniran je sa malwarebytesom, super antispyware, i avirom i nije ništa našlo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

I meni autorun ne radi (komp 100% čist). XP se jednostavno zblesira nakon nekog vremena i pogubi par ključeva po registryu i eto problema.

Navodno ovo rješava autoplay problem.

EDIT: isprobano, program radi 100%. Nakon što on odradi svoje, treba resetirat komp i nakon toga autorun radi.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 23:30 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan
Nestanak autoruna

Probat ću sutra pa ću vidit

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Probat ću sutra pa ću vidit

autorun eater...?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 22:17 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice