Ne mogu pokrenuti externi HDD

poruka: 6
|
čitano: 1.744
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dakle problem je u tome da kad piknem u laptop externi disk (verbatim od t-com) i pokušam ga otvoriti javlja mi slijedeće is not accessible, the file or directoy is corrupted and unreadable!

da bi stvar bila bolja tri dana prije sam s njim radio bez problema, a k tome imam na njemu cca 100GB razni fileova pa mi je eventualna opcija format poslijednja!

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Ne mogu pokrenuti externi HDD

probaj sa nekim software-om za recover podataka....ako uspijes skinut podatke mozes ga formatirat do mile volje :)

15 godina
neaktivan

misliš da bi to upalilo? jer njega nemrem ni otvoriti!

17 godina

Probaj sa kablom koji ima dva kraja za spajanje u laptop, tj. ima dodatno napajanje. Taj disk od t-coma mi je radio svakakve probleme i misteriozne corrupte dok nisam poceo takav kabel koristiti. Cak radi bez problema i sa kablom koji ima samo jedan konektor (sa PC strane, jelte), ali koji je normalan, a ne socijalni kao taj koj daje verbatim. Tj. kabel koji je deblji, bolje izoliran, od originalnog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da s takvim kablom koji ima dva kraja za spojin na usb sam probao i ništa, probat ću još i s ovim debljim možda mi se posreći!

15 godina
neaktivan

evo dečki samo da se javim, naime sa Acronis disk director suite-om sam riješio problem diska, naime napravio sam ček diska sa fixom fileova i clustera i stvar riješena tjekom noći!

Hvala svima na savijetu i pomoći!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice