Najbolji HDD DO 600kn

poruka: 10
|
čitano: 2.936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Najbolji HDD
Dvoumim se izmedu samsunga spinpointa f3 i caviar black 1002faex koji da uzmem, navijao sam odpocetka za wd ali nekako mi taj samsung puno blizi sad jer je jeftiniji 170 kn, i da je ukupno bolji?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji HDD DO 600kn

Uzmi Samsung F3 i uštedi novce.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbolji HDD DO 600kn
Znaci samsung je ukupno bolji? meni je nekako wd sigurniji, ali samsung vidim da je cak i brži

0 0 hvala 0
14 godina
Najbolji HDD DO 600kn

Spinpoint F3. Kao vlasnik caviar-a nisam zadovoljan zbog buke

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 16:36 (dustY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbolji HDD DO 600kn
Da li je stvarno brži samsung od caviara ili su to samo price, ma dobro nije valjda bas tako glasan kako pricaju

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Najbolji HDD DO 600kn
anas kaže...
Da li je stvarno brži samsung od caviara ili su to samo price, ma dobro nije valjda bas tako glasan kako pricaju

Brži je Samsung u nekim dijelovima a u nekim WD ali WD (vlasnik sam WD Blue) i dosta buči malo me i iritira ponekad uzmi Samsunga i uštedi lovu 

14 godina
anas kaže...

Uzmi samsunga.Ev' ja ti kažem da je glasan.

14 godina
Ivanjino96 kaže...
anas kaže...

Brži je Samsung u nekim dijelovima a u nekim WD ali WD (vlasnik sam WD Blue) i dosta buči malo me i iritira ponekad uzmi Samsunga i uštedi lovu 

Slažem se,pomalo je i mene počeo živcirat...

14 godina
neaktivan
Glasan je, ali 5god garancije nije za baciti
14 godina
neaktivan
Najbolji HDD DO 600kn
Znaci ta 2 su najbolja, a samsung vodi, ali za mjesec dana dolazi nova serija diskova M kod samsunga koji ce biti jos bolji

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice