Najbolji disk trenutno?

poruka: 14
|
čitano: 3.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Najbolji disk trenutno?

Znaci, zanima me koji je po vama trenutno najbolji disk na trzistu?

Ne mislim na high end, nego na diskove velicine od 500 ili 640GB koji su trenutno najoptimalniji.

Koji je najbrzi a koji najtisi?

Samsung Spinpoint? Hitachi? WD? Seagate 7200.10, 7200.11?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najbolji disk trenutno?

Najbrži bi trebao bit Samsung SpinPoint a najtiši WD

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji disk trenutno?

Moj redoslijed:

Samsung Spinpoint, Hitachi, Seagate 7200.10, 7200.11 WD.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Najbolji disk trenutno?
Black Knight kaže...

Moj redoslijed:

Samsung Spinpoint, Hitachi, Seagate 7200.10, 7200.11 WD.

WD zadnji ?????
Meni je Hitachi zadnji.
Kublach
17 godina
neaktivan
Najbolji disk trenutno?

wd rulz Belji se

WD,Seagate,Samsung,Hitachi

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 21:54 (nadimak888).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji disk trenutno?

Neznam, nikada nisam imao priliku da njih probam. Jel valjaju šta?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Znaci, zanima me koji je po vama trenutno najbolji disk na trzistu?

Ne mislim na high end, nego na diskove velicine od 500 ili 640GB koji su trenutno najoptimalniji.

Koji je najbrzi a koji najtisi?

Samsung Spinpoint? Hitachi? WD? Seagate 7200.10, 7200.11?

Samsung je dosta tih i hladan. Seagate mi se čini malo bučan, a na Hitachia se dosta ljudi bunilo. WD ima ok diskove.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
moderator
kompotko kaže...
Samsung je dosta tih i hladan. Seagate mi se čini malo bučan, a na Hitachia se dosta ljudi bunilo. WD ima ok diskove.
Gledao neki dan recenzije na neweggu - puno ljudi se zali na Samsunge da su im otisli u relativno kratkom roku. Ukupno je dobio 11% ocjena 1, a u zadnjih dva tjedna vrtoglavih 21%.
17 godina
Najbolji disk trenutno?

Osim truboskupog velociratpora, po brzini bi isli: spinpoint f1 (nisam siguran tocno koji model!), wd 6400aaks, seagate 7200.11

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji disk trenutno?

Preporučam Samsung ili Seagate. Prije Seagate, jer su se pokazali kao pouzdan proizvođač (trenutno možda nisu najbrži, ali ni ne zaostaju puno). Iz istog razloga nebi preporučio WD (najviše sam ih pokvarenih vidio, najviše ih se meni osobno pokvarilo, a sve to je čudno jer ih u mom rodnom gradu drži najmanje dućana)

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
Najbolji disk trenutno?

A imash i na forumu negdje internu statistiku koja govori koliko se koji disk kvari. Nije bas sto % tocna ali daje prilicno dobar uvid :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
kompotko kaže...
Gledao neki dan recenzije na neweggu - puno ljudi se zali na Samsunge da su im otisli u relativno kratkom roku. Ukupno je dobio 11% ocjena 1, a u zadnjih dva tjedna vrtoglavih 21%.
 To opet ovisi dosta i o modelu. Koliko znam, T166 serija se malo kvarila, a dosta je kvalitetna.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
Najbolji disk trenutno?

Ako pod najbolji mislis najbrzi disk, odnosno disk s najboljim performansama, onda ce to biti onaj disk koji ima najgusce ploce. Ako se ogranicimo na diskove koji se vrte brzinom 7.200o/min (mainstream), onda su to diskovi s 320GB plocama....

Samsung F1 320GB, 640GB i 1TB modeli

Seagate ima 320GB one-platter disk (7200.11), ali i "starije" 320GB diskove koji su two-platter pa moras paziti.

WD ima takodjer diskove s 320GB plocama: 320GB i 640GB model, ali opet moras pogoditi "onaj pravi" jer two-platter 320GB modeli imaju istu oznaku kao i one-platter 320GB modeli, slicno vrijedi i za 640Gb modele

Za Hitachi ne znam....

Moja preporuka je Samsung F1 320GB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji disk trenutno?

Ovisi o modelu i namjeni.

Trenutno najbolji "mainstream" diskovi bi vjerojatno bili WD-ovi modeli od 640GB (2 plattera)  i Samsungova F1 serija.

Od onih "malo" skupljih imas WD-ove RE3 i Black, koji su malo brzi, a i Seagate-ove ES2 (ili kako god ih sad zovu).

Moja "top lista" bi bila: 1. WD & Seagate   2. Samsung  3. Hitachi  (sto je malo cudno s obzirom da imam nekih 8 Hitachijevih doma :D :D )

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice