Maxtor Basics External Portable HD

poruka: 3
|
čitano: 1.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dobar dan/večer/jutro, kako kome.

Glup način za prvi post, ali eto. Danas sam baš kupio u naslovu predstavljeni "Maxtor Basics External Portable Hard Drive" i problem mi je u  tome što se disk nigdje ne pojavljuje. Ama baš nigdje. Pratio sam upute napisane na poleđini pakiranja, koje kažu spojiti prvo kabl za napajanje (što je zapravo USB u njegovom slučaju) i onda onaj za podatke. HD-u svjetli ta jedna lampica (vjerojatno power, nije naznačeno), disk očito radi, no windows XP ga ne registrira. Ispričavam se ako je ovo pitanje već postavljeno, no pretragom nisam došao do nikakvog riješenja.

Glede dodatnih informacija; disk nije pao niti lupio od išta, OS je winXP sp2, usb portovi svi rade, provjereno sa stickovima, napajanje je isto uredu (valjda).

Ako itko može pomoći, bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Maxtor Basics External Portable HD

Crko disk...odnesi ga na reklamaciju i neka ti to zamijene za novi...

Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan

Probaj Control Panel -> Administrative Tools -> Computer management -> pod Storage odaberi Disk management - tu bi trebao biti i onda trebas inicijalizirat disk i napraviti novu particiju na njemu...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 8:40 (Vatrik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice