Molim da mi predložite dobre DVD-pisače od 200 do 300 kn
Pioneer DVR-216DBK. Bolje od tog nema.
Dal ko od vas osobno to koristi?
Pitam jer nemam sreće s DvD pisčima
Dal ko od vas osobno to koristi?
Pitam jer nemam sreće s DvD pisčima
Ja imam stariji model 215.Frendu sam stavio 216 i sve radi odlicno.
Hvala što ste mi pomogli!!!
Hvala što ste mi pomogli!!!
. Pioneer DVR-216DBK. Bolje od tog nema
mozes li mi molim te reci specifikacije jer mi je zapeo za oko?
ja sad imam jako stari dvd (ne przilicu) i jedan mi dvd (cijeli popunjen)na hard disk prebaci za 20 min!!sramota!!kako bi taj pioneer dvr-216dbk prebacio na hdd jedan popunjen dvd?
e slušajte....ja isto želim uzet novu pržilicu..i sad ja dodjem tamo i on mi kaže da ima samo za sata..e sad ja nekužim sta to znači...molim brze odgovore..
sad mi je ovo ovo sam izvuka iz everesta
Optički uređaj TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
To znaci da za spajanje na maticnu koristi sata sucelje.
Pioneer ima dobre przilice, sa njima neces pogrijesiti.
Ja imam LG i par puta sam imao problema sa kopiranjem dvd-a, odnesao kod frenda, a on je to sa pioneerovom przilicom bez beda okrenuo.
oo ne ..ja mislin da je u mene PATA...u hg spotu imaju samo SATA..
Koju maticnu imas?Jel imas na maticnoj koji sata konektor?

piše serial ata 3GB/s???zast to?
To je teoretska brzina kojom sata2 port moze prenositi podatke.Sata1 teoretski moze do 1.5gb/s.Ne zamaraj se s tim.Slobodno kupi przilicu sa sata suceljem i deri.
ma ocu ova sadašnja..jednom oce sprzit jednom neće..a imam podosta toga za spržit oko 150 gb
...pa moran nabavit pravu pržilicu a ovu bi ostavio za ucitavanje da iman...a s onom bi samo przio..
e evo san uzeo tu PIONEER DBK216....E sad je problem sto ja moram i izvaditi staru przilicu jer nemam kabal za ovu novu...
Zasto bi vadio staru ako je jos mislis koristit?Koji ti kabel fali?
Bar ti on nije skup.Zaboravio sam ti reci da sa przilicama ne dobijes kabel.(barem ja nikad nisam).Pogledaj u kutiji od maticne da nisi dobio koji s njom.Ja sam dobio 2 zuta.
koliko kosta da odma uzmem?
dobio san samo pata kabel
ma ja cu izvadit ovu pa dok ne kupin kabl necu je stekat
evo ugradio sam sve ok radi zasad nema problema...sad cu zapržit nešto...