Reallocated Sector Count
Upozorenje: Prognoziran gubitak podataka, backup podataka odmah!!!
Evo ovo mi pise u Everestu. Jel to ful opasno ili kao moze izdrzat par mjeseci?
NVIDIA GeForce 8800 GT, Total Physical Memory 2048 MB Patriot@800, BadAxe2
Reallocated Sector Count
Upozorenje: Prognoziran gubitak podataka, backup podataka odmah!!!
Evo ovo mi pise u Everestu. Jel to ful opasno ili kao moze izdrzat par mjeseci?
Nisam 100% siguran, no čini mi se da ti se pojavljuju fizički ili psihički loši sektori, a to se širi. Možeš vidjeti jesu li fiz. ili psih. loši sektori tako da formatiraš HDD, ako ni tad ne bude išlo, pravac: obližnji dućan informatike, po novi HDD. Meni se ovo dogodilo bas prije mjesec dana, ali mi je uz hard otisla i matična, grafička, procesor...
Backupiraj HDD dok nije kasno!
Backup podataka uradi cim cim prije tim tim bolje..... ali evo ti jedan kvalitetan program za testiranje HDD-a "HD Tune 2.52" ili neka druga verzija, ako ne nadjes nigdje na netu program za download posalji mi PM. poslat cu ti na mail. HDD-ovi su vrlo interesantne stvari, ali nemoj da te ta greska uplasi, nemoj olako dici ruke od njega... javi se sa jos detalja pa mozda uspijemo pomoci. Inace se bavim sa Data Recovery-em pa mozda nesto uspijemo da napravimo....
Poz!
vjerojatno je smart javio da ima greska pa je to everest ocito. Taj smart bas i nemora uvijek bit precizan
Nisam 100% siguran, no čini mi se da ti se pojavljuju fizički ili psihički loši sektori, a to se širi. Možeš vidjeti jesu li fiz. ili psih. loši sektori tako da formatiraš..
Backup podataka uradi cim cim prije tim tim bolje..... ali evo ti jedan kvalitetan program za testiranje HDD-a "HD Tune 2.52" ili neka druga verzija, ako ne nadjes nigdje na netu program za download posalji mi PM. poslat cu ti na mail. HDD-ovi su vrlo interesantne stvari, ali nemoj da te ta greska uplasi, nemoj olako dici ruke od njega... javi se sa jos detalja pa mozda uspijemo pomoci. Inace se bavim sa Data Recovery-em pa mozda nesto uspijemo da napravimo....
Poz!
Poz!

Ako imaš bitnih podataka, backupiraj odmah sve (bilo DVD, bilo USB stick ili slično)
Kloni se bilo kakvih dijagnostičkih i drugih alata koji popravljaju diskove prije nego što backupiraš podatke.
Nakon "njihovog" zahvata, problem možeš riješiti ali nitko ne jamči da ćeš bitne stvari moći pročitati ili kopirati.
Nakon backupa pusti mu HDD Regenerator, možda imaš i bad sectore..
Sve u svemu, račun i jamstvo u ruke i nažalost, morat ćeš ga reklamirati.
Ako imaš bitnih podataka, backupiraj odmah sve (bilo DVD, bilo USB stick ili slično)
Kloni se bilo kakvih dijagnostičkih i drugih alata koji popravljaju diskove prije nego što backupiraš podatke.
Nakon "njihovog" zahvata, problem možeš riješiti ali nitko ne jamči da ćeš bitne stvari moći pročitati ili kopirati.
Nakon backupa pusti mu HDD Regenerator, možda imaš i bad sectore..
Sve u svemu, račun i jamstvo u ruke i nažalost, morat ćeš ga reklamirati.
Evo od Everesta http://img525.imageshack.us/my.php?image=hdderror1sw8.jpg
I od Hd tune http://img525.imageshack.us/my.php?image=hdderror2ig8.jpg
A sto se tice Regeneratora cini mi se da ga imam na Hiren's-ovom cd pa cu probat s njim, ne bih bas brisao sve (zero all).
Za zamjenu nije bed, vec sam se cuo s prodavacem (tj. poslao mu ove slike) i rekao mi je da nema frke za reklamaciju.
E, super si prosao.. ma reklamiraj onda kad vec mozes, nemoj se patiti popravljajuci.... 
E, super si prosao.. ma reklamiraj onda kad vec mozes, nemoj se patiti popravljajuci.... 
možda je tebi ovo sve zabavno ali ja imam na HDD-u 36000 mp3-ca pa se baš ne bi zabavljao kao ti da mi se ovo dešava