Hdd za ps3

poruka: 5
|
čitano: 5.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hdd za ps3

pozz svim.

Treba mi veci hdd za ps3 odlucija san se za 750gb i u dilemi sam s ova dva

http://www.protis.hr/products/index/interni/100?filter=2cLQAxAHwAfgB8ADQAMgB8AH4AfABXAEQAfAB-AHwAUAByAG8AaQB6AHYAbwARAWEADQF8ACQAfAAxADUAMgAzAHwAfgB8AHwAfgB8ADIALAA1ACIAfAB-AHwARgBvAHIAbQBhAHQAfAAkAHwAMQA1ADkANgB8AH4AfAB8AH4AfAA3ADUAMAB8AH4AfABLAGEAcABhAGMAaQB0AGUAdAAgAFsARwBCAF0A

radi se o 100 kn razlike,sad me zanima hocu li primjetit ikakvu razliku u brzini ili mi je sve jedno koji da uzmem od njih dva.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hdd za ps3

ljudi prilicno je hitno zanima me vase misljenje nasa par informacija o WD Scorpio Black WD7500BPKT kojeg san mislio uzet a to je da je on ima Advance format tehnology (advanced format, 4K sectori) zato što je advanced format disk, PS3 nativno ne podrzava AF diskove i da se mogu pojavljivat trzanja i slicne smetnje,navodno bi trebalo stavit disk koji ima 512 bytes sectore.Ima dosta preporuka oko Seagate momentus 7200.5

ST9750420AS

koji je takodjer AF disk, ali sa SmartAlign tehnologijom koja interno emulira 512 bytes sectore.

Moj izbor bi i dalje bio WD zbog 5 godina garancije ali ako nece radit kako treba uzet cu Seagate,molim vas dajte preporuke

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 20:28 (master blaster).

0 0 hvala 0
16 godina
Hdd za ps3

I sam sam prije par mjeseci kupio disk za PS3 i po internetu sam pročitao da nije preporučljivo stvljat diskove koji se vrte na 7200 okretaja u PS3. Kao da se previše griju. Tako da sam se odlučio za 5400 disk i mogu ti reći da ne osjetim razliku između diska i flash memorije koju sam prije koristio (PS3 12GB).

Ja bih uzeo jeftiniji disk i spremio 100kn u džep.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hdd za ps3

ma nije mi toliki problem tih 100 kn nego taj AFD diskovi jeli pasu u ps3 bez problema

0 0 hvala 0
16 godina
Hdd za ps3

Na ovom topicu, kažu da radi. Opet, moj savjet je da se ne isplati dat 100kn više za brži disk, za kojeg je pitanje ako će se osjetit razlika u brzini.

Link

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice