HDD Health status

poruka: 3
|
čitano: 2.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HDD Health status

Zanima me koliko su pouzdani ti programi koji govore koliko je naš HDD "zdrav" Danas sam dobio od frenda jedan HDD koji je ATA verzija da mu ga pokušam srediti jer ga ne želi formatirat. HDD regeneratorom sam ga skenirao za bad sectore i skoro cijeli disk je pun sa bad sectorima a jedan program javlja da mu je health status 95 % dok za moj novi HDD star 3 dana kaže da je na 92 % -.-''' a na tom hardu nema bad sectora i sve funkcionira savršeno. Isto tako vrijedi i za sistemski disk. Probao sam i HDD Health koji pak javlja da mi je HDD 65 % zdrav ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HDD Health status

ja sam koristio HD Sentinel , preporučen od bug a u novom broju jer me zezao HDD WD Caviar black 1tb  64 mb cash. Našao mi je 44 bad clustera, ne sektora clustera, i stvarno mi je radio probleme hard na 3 različita PC ja. U Linksu od kuda je garancija su rekli da je sve 5 i da platim servis , nakon sto naravno nisam htio odnio sam ga u Msan istu su mi priču prodali. Na servisu u Linksu su mi rekli da mi hard "JOŠ NIJE CRKAO"   "JOŠ!!!!!!!!!!" . Znači nije u parametrima što oni smatraju mrtvim hardom.

A i ti programi što ONI koriste za pregled HDD ova, kako mogu znati dasu TI programi ispravni?.... Žalosno.

Formatirao sam ga i prodao sa garancijom, muko moja pređi na drugoga.

15 godina
neaktivan
HDD Health status

Ja sam koristio HDD Observer i HDD Health, jedan kaže 91 posto, drugi 72 -.-''' A oba diska provjerena jedan je star 4 god (sistemski) i jedan novi, nema bad sectora, i niti jedne pogreške prema S.M.A.R.T-u u HDD Tune :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice