Hard disk instaliranje

poruka: 4
|
čitano: 1.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hard disk instaliranje

nabavio sam hard disk od 500 gb i nemogu ga koristiti?

ovako: imam hard disk od 80 gb(stari) i on radi, i onda ja nabavim novi od 500 gb i ja ga priključim u matičnu i kada upalim kompjuter piše mi da ga imam ukopčanog u matičnu ali ga nemam u mojem računalu, tj. imam lokal disk c i d od starog hard diska, a nema mi novog hard diska od 500 gb

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hard disk instaliranje

Probaj ici u bios i tamo ga aktivirati, tako sam ja jedamput napravio particiju i nije mi je prepoznalo dok nisam isao u bios.

17 godina
odjavljen
RE: Hard disk instaliranje
Pulja kaže...

nabavio sam hard disk od 500 gb i nemogu ga koristiti?

ovako: imam hard disk od 80 gb(stari) i on radi, i onda ja nabavim novi od 500 gb i ja ga priključim u matičnu i kada upalim kompjuter piše mi da ga imam ukopčanog u matičnu ali ga nemam u mojem računalu, tj. imam lokal disk c i d od starog hard diska, a nema mi novog hard diska od 500 gb

Jesi napravio particiju. Ako nisi, traži po forumu kako jer je to tema koja se periodički ponavlja svakih mjesec i pol otprilike.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
protjeran
Hard disk instaliranje

Desni klik na moje računalo i manage ili upravljanje (šta imaš od tog dvoje) i disk menagment (valjda se tako zove) upravljanje diskovima i tamo mu dodjeli slovo i formatiraj i pojavit če se.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice